Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Απογοητευμένος ο πρόεδρος...

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ Θρασύβουλος, μας αποκάλυψε ο Σωτήρης Μασούρης.

 

Μία εικόνα πραγματικά ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις... Ο Σωτήρης Μασούρης φανερά απογοητευμένος από την κατάληξη του αγώνα με τα Ψαχνά και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League 2, μπήκε μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου στον αγωνιστικό χώρο και με βλέμμα σχεδόν υγρό κοίταζε στο άπειρο έχοντας μόνο τη συνοδεία των μπεκ, που πότιζαν το γρασίδι. Η στεναχώρια και η πικρία του ολοφάνερη. Λίγα λεπτά πριν του ζητήσαμε να μας πει τις πρώτες σκέψεις του μετά το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στα Ψαχνά και μας αποκάλυψε ότι μάλλον αυτό, που έγινε σήμερα, ήταν το σημάδι για να φύγει από το τιμόνι των «πράσινων».

Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου άφησε σαφείς αιχμές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτοί, που ήθελαν την παραμονή μέσα στην ομάδα ήταν πιο λίγοι από αυτούς που δεν την ήθελαν. Αναγνώρισε ότι ο Θρασύβουλος αποδείχθηκε λίγος και αγωνιστικά (ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία) και διοικητικά (αναφέρθηκε σε ορισμένους μετόχους) ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Βύζαντα, αποκαλώντας το σύνολο των Μεγάρων μαχητές. Επίσης μας αποκάλυψε πως μετά το πέρας της αναμέτρησης, ήταν διατεθειμένος να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση του Κόμπο και την αφαίρεση των βαθμών, καθώς είχε αποφασίσει να πάει το θέμα στα άκρα. Αλλά όπως μας είπε χαρακτηριστικά, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις αυτόν το χαλαρό Ηρακλή Ψαχνών, προφανώς δεν είναι ηθικό να διεκδικήσεις τη σωτηρία σου δικαστικά και έτσι κάπου εδώ όλα τελειώνουν...

Οσο για την επόμενη μέρα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θρασύβουλος τόνισε ότι ουδέν κακόν αμιγές καλού, γνωρίζοντας ότι η ομάδα στη Football League 2 θα καθαρίσει από τα χρέη και ως εκ τούτου θα έχει την ευκαιρία να ορθοποδήσει ξανά, σε πιο στέρεες βάσεις αυτή τη φορά.

*** Να σημειωθεί πως ο Σωτήρης Μασούρης θα παραχωρήσει μία απολογιστική συνέντευξη τις επόμενες ημέρες, όπου θα τοποθετηθεί και επίσημα για το μέλλον του Θρασύβουλου αλλά και το δικό του στην προεδρία του συλλόγου.

Last modified onΚυριακή, 26 Μάιος 2013 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep