Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Εχω βρει την ησυχία μου στα Ψαχνά»

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Νίκος Παντέλης θα μιλήσει με τη διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών για το σοβαρό ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Ψαχνών, μετά το 1-1 στη Φυλή με τον Θρασύβουλο: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, όπου δώσαμε την ευκαιρία πρώτη φορά σε αρκετά νεαρά παιδιά, καθώς είχαμε πολλές απουσίες, αφού έφυγαν και κάποιοι παίκτες. Εγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε πιο γρήγορα ένα γκολ. Τελικά τα καταφέραμε στην τελευταία φάση με ένα σουτ του Χαϊκάλη και φτάσαμε στο 1-1, παρότι δεν είχαμε βαθμολογικό κίνητρο. Τώρα θα κάνουμε τον απολογισμό και θα δούμε πώς θα πορευτούμε του χρόνου. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Βασίλη (σ.σ. Βούζας) και στον Θρασύβουλο, που είναι πραγματικά ομάδα κόσμημα. Τέτοιες ομάδες δεν πρέπει να πέφτουν από τη Football League».

Σε ερώτηση του Flnews για το αν έχει μιλήσει με τη διοίκηση αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα, κι αν επιθυμεί να συνεχίσει και του χρόνου στα Ψαχνά, μας είπε: «Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε με τη διοίκηση. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα κι έχω βρει την ησυχία μου εδώ, καθώς είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο».

Επίσης του ζητήσαμε να μας πει στις περιπτώσεις, που δεν καλύπτονται οι θέσεις της Football League από τις ομάδες, που υποβιβάζονται από τη Superleague (π.χ. ΑΕΚ), αν θεωρεί σωστό τις θέσεις να παίρνουν οι ομάδες τις Football League, που τερμάτισαν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ή αυτές της Football League 2, που κατέληξαν μία θέση κάτω από τον προβιβασμό: «Οπως είπα και πριν ευχή μου είναι να μείνει ο Θρασύβουλος. Δεν θέλω να ερμηνεύσω τους νόμους. Πραγματικά είναι από τις καλύτερες ομάδες, μπορεί όχι αγωνιστικά, όμως είναι γνωστή για τη φιλοξενία της και έχει καλές εγκαταστάσεις. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μείνει στην εθνική».

*** Να σημειωθεί πως ο Νίκος Παντέλης θεώρησε πως δεν είναι απαραίτητο να μιλήσει κάποιος παίκτης του στη συνέντευξη Τύπου, λόγω του ότι ήταν βαρύ το κλίμα στην αντίπαλη ομάδα και δεν έδωσε το «παρών» κάποιος ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep