Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απέφυγε την αφαίρεση βαθμών!

Με πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Παναιτωλικός!

Οι όποιοι φόβοι είχαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού σχετικά με ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από τον αθλητικό δικαστή για όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του πρώτου γύρου των play off εξαφανίστηκαν με τον τραυματισμό του Σταμάτη Καρρά από κροτίδα. Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο τιμώρησε την ΠΑΕ με πρόστιμο 22.500 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!

Το απόσπασμα της απόφασης:

«Απόσπασμα

Αριθμ. απόφ. 278/20-6-2013

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέχεται ότι η εγκαλούμενη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των είκοσι δύο χιλιάδων πεντακοσίων (22.500) ευρώ και β. τη διεξαγωγή αγώνα μίας (1) αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών - χωρίς θεατές, για την αγωνιστική περίοδο του Πρωταθλήματος 2013-2014 (αγώνας της 9-6 -2013 με ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ)».

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει και η απολογία της ΠΑΕ ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ λόγω της δίωξης που έχει ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Για παράβαση του άρθρου 26 προβλέπεται, ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος: διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, αφαίρεση βαθμών και υποβιβασμός. Ωστόσο, ποτέ δεν έχει επιβληθεί τέτοια ποινή για το συγκεκριμένο άρθρο.

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούνιος 2013 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep