Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μεγάλη η συμμετοχή

Στο camp του Εθνικού Γαζώρου συμμετείχαν περίπου 100 παιδιά.

Στην ομάδα των Σερρών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη διοργάνωση του 1ου Camp Ποδοσφαίρου – Εθνικός Γαζώρου (20-22/06) και ανέφεραν:

«Στο Camp συμμετείχαν 100 περίπου παιδιά, από 9 έως 19 ετών από ακαδημίες και σχολές ποδοσφαίρου, αλλά και αθλητικά σωματεία από όλη την Βόρεια Ελλάδα, και όχι μόνο, όπως από την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική, το Κιλκίς, την Δράμα, την Καστοριά, τον Βόλο, τις Σέρρες και άλλες περιοχές. Κατά την διάρκεια του τριήμερου Camp, τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και βέβαια να πάρουν οδηγίες και εμπειρίες από ανθρώπους που έχουν βάλει την δική τους σφραγίδα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Λόγω της αναγκαστικής συμμετοχής του προπονητή του Εθνικού Γαζώρου, Μάκη Κατσαβάκη σε σεμινάριο, στο οποίο κλήθηκε από την ΕΠΟ, την θέση του κατά την διάρκεια του Camp κάλυψε με την παρουσία του ένας από τους πιο επιτυχημένους ξένους επιθετικούς, και σήμερα προπονητής, ο Βραζιλιάνος, Νέτο Γκουερίνο. Υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος ήταν ο Ηλίας Καρακώστας (κάτοχος UEFA Α΄), - Βοηθός λέκτορα σχολών ARSENAL SOCCER SCHOOL, Προπονητής Προγράμματος Elite Academies και Assistant Coach F.C. ARSENAL στην Ν.Α. Ευρώπη. Μαζί με τον κύριο Καρακώστα συμμετείχαν στο τεχνικό επιτελείο του Camp οι: Θανάσης Τικταπανίδης, πρώην υπεύθυνος προπονητής σχολών τερματοφυλάκων Arsenal Soccer Schools (κάτοχος UEFA B΄), ο Λευτέρης Αλεξίου (κάτοχος UEFA B΄), ο Γιάννης Γιαννακός (κάτοχος UEFA B΄), ο Ματέο Αβραμίδης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και ο Χρήστος Σαρακατσιάνος (κάτοχος UEFA B΄), Από το τεχνικό επιτελείο του Εθνικού Γαζώρου συμμετείχε ο προπονητής της ομάδας Νέων, Αθανάσιος Τερζής, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Εθνικού Γαζώρου, Ιωάννης Κόκκινος (κάτοχος UEFA B) και οι προπονητές των Ακαδημιών, Κώστας Μανωλόπουλος (κάτοχος UEFA B) και Ζαχαρίας Καφτάνης (κάτοχος UEFA B).

Σκοπός του 1ου Camp Ποδοσφαίρου – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, ήταν η εκμάθηση σύγχρονων μεθόδων προπόνησης στις αναπτυξιακές ηλικίες και η ατομική βελτίωση των τεχνικών επιδεξιοτήτων. Η συμμετοχή των αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Κατά την διάρκεια του τριήμερου Camp το παρών έδωσε στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ. Σερρών σύσσωμη η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ. Με την ολοκλήρωση του 1ου Camp Ποδοσφαίρου, απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, αναμνηστικά διπλώματα».

Last modified onΣάββατο, 22 Ιούνιος 2013 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep