Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Δημητρίου

Ο Πέτρος Δημητρίου ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Φωκικό και η ομάδα της Άμφισσας αναζητά νέο προπονητή. Ο Πέτρος Δημητρίου ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Φωκικό και η ομάδα της Άμφισσας αναζητά νέο προπονητή.

Ο Φωκικός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Πέτρο Δημητρίου και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα.

Ο κύκλος του Πέτρου Δημητρίου στον Φωκικό έκλεισε και επίσημα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, στην οποία γνωστοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας τους. Πλέον η ομάδα θα κινηθεί σε άλλες λύσεις και θα αναζητήσει τον τεχνικό που θα την οδηγήσει τη νέα σεζόν.

Τα δύο τελευταία χρόνια, πάντως, δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει την σεζόν ο προπονητής που ξεκίνησε στον πάγκο και το 2011-12 ο Μιχάλης Κασάπης έφυγε πριν το τέλος του πρώτου γύρου, όπως και ο Κριστόφ Βαζέχα που ξεκίνησε την σεζόν 2012-13 στην Άμφισσα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

«Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου, τον οποίο ευχαριστεί για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα, το ήθος του και κυρίως την μεγάλη αγάπη του προς την ομάδα μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία». Εκ του Δ.Σ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep