Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δουλεύουμε σκληρά»

Οι τέσσερις τερματοφύλακες της Επισκοπής μιλούν για τη σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Οι Αντώνης και Οδυσσέας Κελαϊδής, ο Άκης Λαμπρόπουλος και ο Μανώλης Καλογεράκης γυμνάζονται καθημερινά υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Απόστολο Λεκίδη. Και οι τέσσερις προχώρησαν σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τονίζοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Οι τέσσερις τερματοφύλακες της ΠΑΕ δήλωσαν:

Κελαϊδής Αντώνης: «Δουλεύουμε πολύ εδώ στην Νάουσα κάνοντας έξτρα προπονήσεις από την υπόλοιπη ομάδα για να είμαστε όσο περισσότερο γίνεται έτοιμοι όταν πρέπει. Είμαστε και οι τέσσερις τερματοφύλακες νεαροί σε ηλικία και έχοντας διπλά μας το κ. Λεκίδη θα μάθουμε πολλά από αυτόν για το δικό μας καλό, αλλά και για το καλό της ομάδας πάνω από όλα».

Κελαϊδής Οδυσσέας: «Για μια ακόμα χρονιά, γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από την ομάδα μας, η οποία χτίζεται από την αρχή με τους παλιούς παίκτες αλλά και τα νέα παιδιά που ήρθαν. Καθημερινά «δένουμε» όλο και περισσότερο, δουλεύοντας σε εντατικούς ρυθμούς και σε πολύ καλές συνθήκες. Εμείς οι τερματοφύλακες έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε μεγαλύτερο επίπεδο με έναν πολύ καλό άνθρωπο και πολύ καλό προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος μας βοηθάει καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι για να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας την ομάδα».

Λαμπρόπουλος Άκης: «Η περίοδο που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού περιλαμβάνει επίπονες προπόνησης καθημερινά. Η τετράδα των τερματοφυλάκων, πραγματικά δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά με τον κ. Λεκίδη και η δουλειά αυτή θα φανεί σίγουρα μέσα στην σεζόν».

Καλογεράκης Μανώλης: «Είναι εξαιρετική η προετοιμασία που κάνουμε εδώ στην Νάουσα, όλα δουλεύουν σωστά και μέσα από αυτήν την δουλειά βελτιωνόμαστε καθημερινά. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς του νεαρούς τερματοφύλακες, να δείξουμε τις δυνατότητες μας φέτος, στο δυνατό όπως αναμένεται πρωτάθλημα της Football League».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep