Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ο Αστέρας της νέας χρονιάς

Πώς διαμορφώνεται μέχρι τώρα το ρόστερ του Αστέρα Μαγούλας.

Αντίστροφα για την πρώτη προπόνηση της Πέμπτης (08/08) μετρά ο Αστέρας Μαγούλας και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις ενίσχυσης, αλλά και ανανεώσεις έπειτα από σχετική εισήγηση του Αντώνη Πριόνα. Το flnews.gr, λοιπόν, σας παρουσιάζει πώς διαμορφώνεται μέχρι τώρα το ρόστερ.

Στα της ενίσχυσης, έχουν ενταχθεί στο ρόστερ οι Κώστας Σαμαρόπουλος (Αναγέννηση Γιαννιτσών), Γιώργος Αντωνόπουλος (Απόλλων Σμύρνης), Χρήστος Νόνης (Τύρναβος), Δημήτρης Πολίτης (Πιερικός), Σάκης Γκόγκας (Εθνικός Γαζώρου) και Αλέξανδρος Κασμερίδης (Λεβαδειακός).

Τα συμβόλαιά τους ανανέωσαν οι Βασίλης Τριάντος, Μιχάλης Παγώνης, Κώστας Στρατομήτρος, Γιώργος Χάλαρης, Πέτρος Δημητριάδης, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία οι Κώστας Μπούγιας, Γιάννης Μαρίνου, ενώ θα συνεχίσουν κάποιοι νεαροί που ήταν πέρυσι στην ομάδα Νέων, προκειμένου να προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Στις 16 Αυγούστου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι και θα εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο «Avaris», ενώ μία ημέρα μετά θα δοθεί φιλικό με την Πεύκη. Σημειώνεται ότι διευθυντής της ΠΑΕ ανέλαβε ο Νίκος Ίσσαρης.

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep