Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν αντέχει ο κουμπαράς»

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι ο Εθνικός Γαζώρου θα κινηθεί μόνο για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών υποστήριξε ότι ο κουμπαράς δεν αντέχει άλλο, για αυτό και θα γίνει ακόμη μία μεταγραφική κίνηση και συγκεκριμένα για την απόκτηση φορ. Επίσης, ο Κατσαβάκης σχολίασε για το χθεσινό (12/8) φιλικό με τον Πιερικό και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας:

Αναλυτικά για το φιλικό:

«Ξεκινήσαμε αρκετά νωθρά και λανθασμένα. Κάναμε πίσω λάθη, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο και επιτρέψαμε να μας απειλήσουν, κάτι που αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, δεν το είχαμε κάνει. Είναι η κούραση που έχει κυρίως ο Τζούριτς, είναι φυσιολογικό κάποια παιδιά να μην είναι σε καλή κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν φρεσκαριστήκαμε, ανεβήκαμε. Γενικά γίνονται κάποιες πειραματικές σκέψεις, όλα τα παιδιά τα ετοιμάζουμε από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο, γιατί η διάρκεια λέει πως τους χρειαζόμαστε όλους».

Για τα στοιχεία της πίεσης και του τρεξίματος:

«Θα συνεχίσουμε να τρέχουμε, να βελτιώνουμε την φυσική κατάσταση προκειμένου να καλύψουμε κάποια άλλα πράγματα. Να έχουμε ένα στοιχείο για να διορθώσουμε ατέλειες λόγω απειρίας κάποιων παικτών. Πρέπει να βγάλουμε σε μεγαλύτερα ποσοστό το τρέξιμο και την πίεση».

Όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις:

«Δεν αντέχει άλλο ο… κουμπαράς, τα χρήματα είναι συγκεκριμένα. Περιοριζόμαστε και ενδεχομένως να έρθει ακόμη ένας επιθετικός στα δικά μας οικονομικά πλαίσια. Θα ανεβάσουμε και 2-3 ερασιτέχνες ακόμη για να γεμίσουμε το ρόστερ και να αγγίξουμε τους 30 παίκτες. Θέλουμε τουλάχιστον 16 ετοιμοπόλεμους Έλληνες, προσπαθούμε, εμπιστευόμαστε τα παιδιά και όσο τα εμπιστευόμαστε είμαστε ενθαρρυντικοί».

Πηγή: Serres Sport News

Last modified onΤρίτη, 13 Αύγουστος 2013 11:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep