Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίτη σερί ισοπαλία

Ο Εθνικός Γαζώρου έμεινε στο 0-0 στο εκτός έδρας φιλικό με τη Δόξα Πετρούσας.

«Λευκή» ισοπαλία με το Βυζάντιο Κοκκινοχώμματος, στο 1-1 με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και το Σάββατο (7/9) 0-0 με τη Δόξα Πετρούσας. Τρίτο σερί φιλικό παιχνίδι για τους Σερραίους, κατά το οποίο δεν φτάνουν στη νίκη. Κόντρα στη Δόξα ο Γάζωρος είχε ευκαιρίες και στο πρώτο αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.
Αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο μισό αυτή με τον Παπαβασιλείου, ο οποίος εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο την κεφαλιά του Παπαβασιλείου απέκρουσε ο Αποστολίδης, ενώ ευκαιρία ο Εθνικός είχε και με τον Γαϊδαρτζή σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Εκτός εστίας έφυγαν σουτ των Νύρλα και Παπαβασιλείου.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Παπαθανασίου, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος (46΄ Κοσμίδης), Νέδος (46΄ Νύρλος), Σέρντιτς (22΄ Χατζηδημητρίου, 75΄ Μεταλλίδης), Δέντσας, Παναγιωτίδης, Κωνσταντινίδης (69΄ Τσουβαλτσίδης), Μεταλλίδης (46΄ Παπαδόπουλος), Παπαβασιλείου, Μεντής (46΄ Γαϊδαρτζής)

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ (Μπάμπης Καζεπίδης): Αποστολίδης, Γιαννίκης, Βασιλειάδης, Κότιος, Πατένταλης, Χατζήεφ, Σερέτης, Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Ουζούνογλου, Στέρεφ

Last modified onΣάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2013 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep