Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας... αιφνιδιάσαμε»

Ο Σήφης Μωυσίδης μίλησε για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, αντί για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Χατζάρα. Ο Σήφης Μωυσίδης μίλησε για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, αντί για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Χατζάρα.

Ο βοηθός προπονητή του Αιγινιακού, Σήφης Μωυσίδης μίλησε κυρίως για το πρώτο ημίχρονο που το "έχασαν" οι ίδιοι με την εικόνα που παρουσίασαν στο γήπεδο.

«Δεν ήμασταν τόσο καλοί και αυτό μας αιφνιδίασε διότι η εικόνα μας στα φιλικά αλλά και στο ματς του Κυπέλλου ήταν διαφορετική στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί που πήγαμε να ισορροπήσουμε τον αγώνα, ήρθε η αποβολή σε ένα καθοριστικό σημείο».

Για την διαφορετική εικόνα που έδειξε η ομάδα του Αιγινιακού σε σχέση με τα φιλικά, αλλά και το ματς του κυπέλλου Ελλάδος με τα Γιάννινα, μίλησε ο βοηθός του Γιώργου Χατζάρα, Σήφης Μωυσίδης.
«Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο Εθνικός Γαζώρου και ξεκινήσαμε με ήττα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί και αυτό μας αιφνιδίασε διότι η εικόνα μας στα φιλικά αλλά και στο ματς του Κυπέλλου ήταν διαφορετική στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί που πήγαμε να ισορροπήσουμε τον αγώνα, ήρθε η αποβολή σε ένα καθοριστικό σημείο. Είχαμε στη συνέχεια την κλασική ευκαιρία να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Το γκολ που δεχθήκαμε μετά ήταν και αυτό που έκρινε τον νικητή του αγώνα. Ακόμα το πρωτάθλημα είναι στην αρχή του».

Last modified onΚυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2013 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep