Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρεσάραμε για τη νίκη

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για το πρέσινγκ που ασκήθηκε στον Αιγινιακό και έδωσε τη νίκη στον Εθνικό Γαζώρου. Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για το πρέσινγκ που ασκήθηκε στον Αιγινιακό και έδωσε τη νίκη στον Εθνικό Γαζώρου.

Ο Μάκης Κατσαβάκης χαρακτήρισε καθοριστική για τη νίκη του Εθνικού Γαζώρου την πίεση που άσκησαν οι ποδοσφαιριστές του.

«Ο Αιγινιακός θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν για την άνοδο με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς σήμερα είχαμε ένα καθολικό και διαδοχικό πρέσινγκ πράγμα που δυσκόλεψε τους επιθετικούς παίκτες του αντιπάλου».

Η πίεση, η τύχη στην ευκαιρία που έχασε ο Αιγιανικός και η αποβολή του Φαμπίνιο ήταν τα τρία στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση του Εθνικού Γαζώρου με τον Αιγινιακό σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας των Σερρών.

«Τον σημερινό αντίπαλο μας, τον «γευτήκαμε» στο φιλικό παιχνίδι που κάναμε και έχω πει ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν για την άνοδο με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς σήμερα είχαμε ένα καθολικό και διαδοχικό πρέσινγκ πράγμα που δυσκόλεψε τους επιθετικούς παίκτες του αντιπάλου. Καθοριστικό σημείο έπαιξε και η αποβολή του αντίπαλου παίκτη και σταθήκαμε τυχεροί στην μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Αιγινιακός για να ανοίξει το σκορ. Είμαι ευχαριστημένος στην πρεμιέρα και από την εμφάνιση της ομάδας μου και από τους βαθμούς της νίκης. Έχουμε δυνατότητες για να βελτιωθούμε περισσότερο».

ΠΗΓΗ:serressport.gr

Last modified onΚυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2013 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep