Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Μοναδικό βάπτισμα πυρός»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος μιλά στο «FL News» για τη νικηφόρα πρεμιέρα στη Φυλή.

 

 

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η «σταχτοπούτα» στη Β' Εθνική Αναγέννηση Γαννιτσών. Το «διπλό» στη Φυλή επί του Θρασύβουλου αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Πέλλας και για το γεγονός αυτό μιλά στο «FL Νews» ο προπονητής της, Σπύρος Μπαξεβάνος.

 

-Πρωτάρηδες στη Football League, αλλά κάνατε τη ζημιά στον Θρασύβουλο. Υποθέτω πλέον ότι την Αναγέννηση θα την προσέξουν περισσότερο οι άλλες ομάδες...

 

«Κοιτάξτε, ο αγώνας με τον Θρασύβουλο ήταν δύσκολος. Παίζαμε με μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα. Εμείς πρώτη φορά στην κατηγορία και με άγχος. Το βάπτισμα του πυρός ήταν μοναδικό θα έλεγα».

 

-Σας φόβιζε κάτι πριν από την πρεμιέρα;

 

«Δεν ξέραμε πως θα αντιδράσουν τα παιδιά στο πρώτο επίσημο ματς και μάλιστα εκτός έδρας. Είδα, όμως, ότι έχουν κίνητρο. Μπορεί ποιοτικά να υστερούμε, ωστόσο είμαστε μαχητές».

 

-Τι σκεφτόσασταν κατά τη διάρκεια του αγώνα;

 

«Προβληματιζόμουν ιδιαίτερα με τον αέρα, που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κόντρα σε εμάς. Όταν μάλιστα άρχισε να δυναμώνει τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στην κατοχή μας, ενώ η πίεση από τον Θρασύβουλο ήταν μεγάλη».

 

-Και τι ζητούσατε από τους παίκτες σας στο διάστημα αυτό;

 

«Να κρατήσουμε στην κατοχή μας τη μπάλα, ώστε να ξεκουράζουμε την άμυνα που δεχόταν επιθέσεις. Και όποτε μας δοθεί η ευκαιρία να σκοράρουμε στην αντεπίθεση. Κακά τα ψέματα, βέβαια, δυσκολευτήκαμε πολύ. Είχαμε και τύχη, αλλά και αγωνιστικότητα και πάθος. Το γκολ μας βοήθησε ψυχολογικά».

 

-Τη συνέχεια πως τη βλέπετε;

 

«Ο επόμενος αγώνας είναι με τον Αγροτικό Αστέρα. Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι τελικά η απόφαση της δικαιοσύνης για τον αντίπαλό μας. Πλέον οι παίκτες μου είδαν πως είναι να αγωνίζονται στη Football League. Θέλω να το ξεχάσουμε γρήγορα, όμως, αυτό το ματς. Σα να μην έγινε. Να κρατήσουμε χαμηλά τα κεφάλια».

 

-Υπάρχει κάτι που να σας προβληματίζει ενόψει της συνέχειας;

 

«Έχουμε πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ, τα οποία δεν έχουν εμπειρία. Συν τοις άλλοις, δεν υπάρχει αρκετό βάθος. Όσα παιδιά πάντως έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής στα φιλικά, όλα ανταποκρίθηκαν σε αυτά που τους ζητούσα. Ξαναλέω ότι σημαντικό για εμένα είναι να υπάρχει κίνητρο. Ποντάρω στην ομαδικότητα και εύχομαι να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών».

 

Last modified onΔευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011 17:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep