Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακούφιση με Καραπέτσα

Τη γλίτωσε ο παίκτης του Πανηλειακού, Θοδωρής Καραπέτσας. Η αποστολή με ΑΟΧ.

Ο μέσος των «ερυθρόλευκων», Θοδωρής Καραπέτσας, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη, ωστόσο δεν θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Θα προσπαθήσει μέσα από θεραπείες και ενδυνάμωση να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Πανηλειακού για το παιχνίδι της Παρασκευής (25/10, 16.00, OTE TV) με τον ΑΟΧ ολοκληρώθηκε με τον Πέτρο Δημητρίου να αντιμετωπίζει και άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Σταματής ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο και ο Θωμόπουλος από διάστρεμμα.

Ο Καλαϊτζίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ωστόσο δύσκολα θα παίξει, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Επέστρεψε σε αυτή ο Λιόσης που εξέτισε.

Η 21μελής αποστολή: Πίτκας, Μανιάτης, Λίτσος, Λιόσης, Χαλούλος, Φραγκής, Κοτσώνης, Σαραμαντάς, Μαρτίνος, Αποστολόπουλος, Γανωτής, Κασνέτση, Μίλιεβιτς, Νάστος, Καλαϊτζίδης, Πίγκλα, Σουλελές, Μπράβος, Μπιτάνγκ, Όσκαρ, Μπιταξής.

Last modified onΠέμπτη, 24 Οκτώβριος 2013 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep