Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Αυλωνίτης: «Έπρεπε κάτι να αλλάξει»

Παρελθόν από τον πάγκο του Βύζαντα Μεγάρων αποτελεί ο Αντώνης Αυλωνίτης.

Το flnews.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο από την Κυριακή (27/10) ότι μετά την ήττα (0-3) από τον Αχαρναϊκό τέθηκε θέμα Αντώνη Αυλωνίτη. Ο πρώην πλέον τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων είχε θέσει στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μιλήσουν εκ νέου την Τρίτη (29/10), όπως και έγινε.

Ο Αυλωνίτης βρέθηκε στην προπόνηση και ακολούθως συναντήθηκε με τον Σωτήρη Μαυρονάσιο, ο οποίος προσπάθησε να τον μεταπείσει, όμως τελικά αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους. Ο ίδιος δήλωσε στο flnews.gr:

«Ευχαριστώ τους κυρίους Κοσσυβάκη, Μαυρονάσιο για τη συνεργασία που είχαμε, όμως τους έπεισα πως έπρεπε να αλλάξει κάτι. Είχα θέσει την παραίτησή μου από την Κυριακή (27/10), γιατί η ομάδα έπρεπε να ταρακουνηθεί. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για τη θέληση και την προσπάθεια που έκαναν κάτω από δύσκολες συνθήκες και την πλειοψηφία των οπαδών, οι οποίοι στερήθηκαν τις Κυριακές τους και τα χρήματά τους για να έρχονται στο γήπεδο και να μας ενισχύουν.

Θέλω να κάνω έκκληση στους τοπικούς φορείς να βοηθήσουν τους κυρίους Κοσσυβάκη, Μαυρονάσιο. Αν δεν υπήρχαν αυτοι ο Βύζας τώρα δεν θα έπαιζε στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν προβλήματα που μόνο εμείς οι τρεις γνωρίζουμε το μέγεθός τους».

Last modified onΤρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep