Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στοίχημα η Super League»

Ο τεχνικός του Παναγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς, μίλησε για το στοίχημα της Super League, αλλά και για την ισοπαλία (0-0) στα Χανιά.

Ο Κουρμπανάς τόνισε ότι η ομάδα του δίνει κάθε Κυριακή... μάχη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε να μείνουμε στην πρώτη θέση και το πετύχαμε με το αποτέλεσμα. Σταθήκαμε καλά στο ματς. Πετύχαμε το γκολ και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ σε ένα νεκρό σημείο. Βγήκαμε σε οργανωμένες επιθέσεις. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα άλλο τέρμα. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Έγινε καλό παιχνίδι.

Είμαστε στενοχωρημένοι με κάποια πράγματα που πιθανόν να ήταν και ο αντίπαλος πριν 2-3 μέρες. Θα πω ότι αυτά συμβαίνουν στην μπάλα. Γίνονται καμιά φορά. Καλό είναι για όλες τις ομάδες να κρατούν τις ισορροπίες για να γίνει καλό, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και στο τέλος όποιος μπορεί να διεκδικήσει ό,τι του ανήκει. Μεταμορφωμένη η ομάδα των Χανίων από την περσινή χρονιά. Γρήγορη, ωραία ομάδα τα Χανιά, κοιτάει προς τα ψηλά. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων. Κάθε Κυριακή δίνουμε μάχη. Είτε το αποτέλεσμα είναι έτσι ή αλλιώς, δίνουμε μάχη. Δεν υπάρχει Γ’ Εθνική. Το στοίχημα είναι μεγάλο. Είναι η Super League. Και όποια ομάδα είναι η καλύτερη θα διεκδικήσει να ανέβει ως το τέλος.

Για τα νεύρα του που προκάλεσαν την αποβολή του: «Συμβαίνουν αυτά. Ήταν αγχωτικό παιχνίδι και για αυτό αποβλήθηκα».

Ο Γιάννης Γκούμας είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε. Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι τα Χανιά. Το παιχνίδι όμως αυτό τελείωσε. Κοιτάμε το επόμενο. Δουλεύουμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα για να πετύχουμε κάθε Κυριακή κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας που ήρθε από τόσο μακριά και στον κόσμο των Χανίων που μας χειροκρότησε στο τέλος του αγώνα. Καλή συνέχεια στα Χανιά».

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep