Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πουρτουλίδης: «Ηθικό το θέμα»

Ο Νίκος Πουρτουλίδης αναφέρθηκε στην εμπλοκή του στα όσα ειπώθηκαν στη «Δίκη».

Ο πρώην μέσος της Νίκης Βόλου και νυν του Ηρακλή, Νίκος Πουρτουλίδης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena και σημείωσε ότι το θέμα που δημιουργήθηκε είναι ηθικό. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον Παπαδόπουλο και αν τον γνώριζε:

«Ναι, ήταν στην ομάδα της Νίκη Βόλου πέρσι και παρουσιαζόταν σαν γενικός αρχηγός, αλλά στο παιχνίδι που αναφέρεται είχε φύγει από την ομάδα».

Για το αν όλα αυτά αποτελούν εκδίκηση που δεν απέσυραν τις προσφυγές:

«Δεν ξέρω τι να πιστέψω πραγματικά, τα βάζουμε όλα κάτω και αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πολλά πράγματα, αλλά δεν περίμενα να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Αλλά από το να έχεις μια οικονομική διαφωνία σε μια συμφωνία που έχεις κάνει μέχρι να φτάσεις στο κομμάτι να θίγονται προσωπικότητες και υπολήψεις, είναι ηθικό πλέον το θέμα.

Να λέγονται όλα αυτά χωρίς να αποδείξεις , χωρίς βάση, χωρίς τίποτα και εμείς να πρέπει να απολογηθούμε για κάτι που δεν έχει γίνει. Από δω και πέρα θα προσφύγουμε και εμείς σε μηνύσεις κατά οποιοδήποτε έκανε αυτό το πράγμα εναντίων μας.

Δεν τα γνωρίζουμε και εμείς τα νομικά, ακολουθούμε οδηγίες από τους νομικούς της ομάδας. Αλλά το θέμα δεν είναι οι μηνύσεις αλλά το για ποιο λόγο γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι να αποδείξω εγώ από δω και πέρα, ξέρω ότι δεν έχει γίνει τίποτα και δεν υπάρχει τίποτα».

Last modified onΤρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep