Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανώτεροι κατά κράτος»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Μουράτ Σεροπιάν.

Το απόλυτο αφεντικό ήταν ο ΑΟ Χανιά στον αγώνα με τον Αιγινιακό όπως εξήγησε ο Μουράτ Σεροπιάν στη συνέντευξη Τύπου: «Σε συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Νίκη Βόλου μπήκαμε αποφασιστικά και πιστέψαμε από την αρχή ότι θα ήμασταν το αφεντικό. Είχαμε τελικές, αλλά όχι και τύχη για να βρούμε νωρίς δίχτυα. Το ίδιο δυνατά μπήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν φανερό ότι θα βάζαμε γκολ. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου που ήταν πέντε μήνες αήττητος.

Μπορεί να ακουστεί περίεργα αυτό που θα πω, αλλά ήταν η χειρότερη διαιτησία που είχαμε στα Περιβόλια. Πιστεύω και στη συνέχεια να δείξουμε ότι δικαιούμαστε περισσότερα στα πλέι οφ. Έχουμε καλή φυσική κατάσταση, ταχύτητα και είναι θέμα χρόνου να δείξει αυτή η ομάδα ότι μπορεί να διεκδικήσει πολλά. Συγχαρητήρια και στον Αιγινιακό για την πολύ καλή ομάδα που έχει. Προσαρμόσαμε το πλάνο μας στους Μπελόν, Πέντα και γι' αυτό ήμασταν ανώτεροι κατά κράτος».

Για τη συνέχεια είπε: «Δεν μας φοβίζει το δύσκολο πρόγραμμα. Είμαστε η μόνη ομάδα που πέρασε από τον Ταύρο. Δεν υποτιμούμε κανέναν. Όπως κάναμε με τη Νίκη Βόλου, όπου πήγαμε για το τρίποντο, το ίδιο θα κάνουμε και στα επόμενα. Θα δούμε πού θα πάρουμε βαθμούς. Θα φανεί στο γήπεδο».

Last modified onΚυριακή, 27 Απρίλιος 2014 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep