Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τροχαίο ο Παπαδόπουλος!

Ο ποδοσφαιριστής του Αχαρναϊκού, Κώστας Παπαδόπουλος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τετάρτης (02/07) ο 20χρονος μέσος του Αχαρναϊκού, Κώστας Παπαδόπουλος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι, το χέρι και ελαφρά στη σπονδυλική στήλη. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και έπειτα στο Metropolitan και το πρωί της Πέμπτης (03/07) προγραμματίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι, με τους γιατρούς να τονίζουν ότι έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Η ΠΑΕ ανέφερε σχετικά σε ανακοίνωσή της: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εύχεται ολόψυχα στον Κώστα Παπαδόπουλο περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, καθώς και στην οικογένεια του, τον πατέρα του και Προπονητή της Κ20 κ. Μάκη Παπαδόπουλο και την μητέρα του κ. Λευκή Μωυσιάδη δύναμη ώστε να σταθούν σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές στο πλευρό του Κώστα».

Οι «πράσινοι» έκαναν γνωστό, τέλος, τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Βούλγαρη στο πόστο του γυμναστή. «Νέος γυμναστής της ομάδας είναι και επίσημα ο κ. Κώστας Παρούσης. Ο Κώστας Παρούσης γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1983 και έχει εργαστεί ακόμα σε Προοδευτική, Σαρωνικό Αίγινας, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Λάρισα, Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και στον Πανιώνιο. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ εύχεται ολόψυχα καλή συνεργασία!».

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιούλιος 2014 12:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep