Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτη» με τρεις ανανεώσεις

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον Εθνικό Γαζώρου. Παρέμειναν Δέντσας, Κωνσταντινίδης, Μερεσιώτης.

Στο γήπεδο έδωσαν ραντεβού την Πέμπτη (03/07) οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γαζώρου, στο πλαίσιο της ανεπίσημης πρώτης συγκέντρωσης της νέας σεζόν, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι οι Σωτήρης Κωνσταντινίδης, Τάσος Δέντσας και Κώστας Μερεσιώτης θα παραμείνουν στο ρόστερ ως οι τρεις άνω των 24 ετών που ανανέωσαν.

Παράλληλα η διοίκηση έκανε γνωστό και αυτούς που αποτέλεσαν παρελθόν. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

Με έμπειρους και νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και υπό την καθοδήγηση του Μάκη Κατσαβάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου η πρώτη προπόνηση του Εθνικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η «πρώτη» του Εθνικού συνδυάστηκε με την ανανέωση συμβολαίων τριών Σερραίων έμπειρων ποδοσφαιριστών(από τους πιο έμπειρους στην κατηγορία). Παίκτες του Εθνικού θα είναι και τη νέα χρονιά ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης (με 288 συμμετοχές στην Α εθνική και 115 στη Β), ο Τάσος Δέντσας (με 126 συμμετοχές στην Α εθνική και 151 στη Β) και ο Κώστας Μερεσιώτης (με 81 συμμετοχές στη Β εθνική).

«Ξεκινήσαμε και φέτος νωρίς με στόχο να βάλουμε τις βάσεις για μια σωστή προετοιμασία και μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα» είπε ο Μάκης Κατσαβάκης που πήρε μαζί του πολλούς νεαρούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Παρελθόν από τον Εθνικό αποτελούν οι Σπύρος Παπαθανασίου, Γιώργος Παπαβασιλείου, Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, Κώστας Χατζηγιαννάκης, Στέλιος Νύρλος, Γιάννης Νέδος και Ανέστης Παναγιωτίδης. Η Διοίκηση του Εθνικού τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 02:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep