Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξεμούδιασμα με εξάρα

Με τον Άγγελο Διγκόζη να χρησιμοποιεί και παίκτες από την Κ20, ο Τύρναβος επικράτησε 6-0 στο πρώτο φιλικό της σεζόν

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες του Τύρναβου, στη φιλική αναμέτρηση με την Αστραπή Νέας Πολιτείας (τοπικό Λάρισας). Το σύνολο του Άγγελου Διγκόζη επικράτησε 6-0, ωστόσο αυτό που κρατάνε οι άνθρωποι των Θεσσαλών είναι η συμμετοχή 10 νεαρών από την Κ20, με ορισμένους από αυτούς να δείχνουν καλά δείγματα γραφής.

Το τεχνικό επιτελείο χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Ζόραν Μιλουτίνοβιτς, για προληπτικούς λόγους. Το σκορ άνοιξε ο Σολφερίνο, για να διπλασιάσει τα τέρματα του συλλόγου ο Δημολιός. Το 3-0 έκανε ο Τσούκαλος, με τον Ζυγκερίδη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το 5-0 σημείωσε ο Παπαχρήστος, για α γράψει τον επίλογο ο νεαρός Μαχαίρας.

Όσον αφορά στα της προετοιμασίας, την Παρασκευή (1/8) οι παίκτες θα έχουν ρεπό και το Σάββατο (2/8) στις 8:00 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για τη Σαμαρίνα, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σουλιώτης, Καραμανλής, Πεχλιβανόπουλος, Δημολιός, Όττα, Ιβανίδης, Σκαθαρούδης, Λίταινας, Σολφερίνο, Χαλούλος, Ντάλλας, Κισκαμπάνης, Σιάτρας, Γεωργίου, Ακρίβος, Παπαχρήστος, Πονκόνγκ, Ζυγκερίδης, Ντάσιος, Ανδρέου, Αλεξίου, Μαχαίρας, Χαρισούλης, Πρατσίλας, Ντιντής, Χριστίδης.

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιούλιος 2014 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep