Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Διάθεση, όρεξη και φιλοδοξίες» (video)

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το θέμα του γηπέδου Ο Ρομπέρτο Μπολάνο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το θέμα του γηπέδου

Για τους στόχους της Ερμιονίδας σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, μίλησε ο Ρομπέρτο Μπολάνο.

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο κανάλι της Ερμιονίδας, παραχώρησε ο προπονητής Ρομπέρτο Μπολάνο και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του στη νέα σεζόν. Τόνισε ότι βασική επιδίωξη είναι η παραμονή στην κατηγορία και επανέλαβε ότι απαιτείται υπομονή ώστε να υπάρξει ομοιογένεια. Στάθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει με το γήπεδο, ενώ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι έχει να κάνει με προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό.

Αναφορικά με τη μονομαχία απέναντι στον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο, τόνισε ότι η Ερμιονίδα θα αναζητήσει την πρόκριση παρότι υποστήριξε ότι τα ματς με τους Αιγιώτες εντάσσονται, ως επί το πλείστον, στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά, ο Μπολάνο μίλησε:

Για το Κύπελλο: «Το Κύπελλο, έτσι όπως ήρθε τώρα, μας δίνει την ευκαρία να κάνουμε αγώνες προετοιμασίας. Η Ερμιονίδα έχει διάθεση, όρεξη και φιλοδοξίες. Συμμετέχουμε για πρώτη φορά στο Κύπελλο, οπότε αυτό αποτελεί κίνητρο. Παίζουμε με τον Παναιγιάλειο, που για 18 δευτερόλεπτα έχασε πέρυσι την είσοδο στα μπαράζ. Είναι δυνατή και ιστορική ομάδα. Θα γίνει καλό ματς. Έχουμε κι εμείς τις πιθανότητές μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τους στόχους στη Φούτμπολ Λιγκ: «Η ομάδα μας θα είναι στο νότιο όμιλο, όπου ξεχωρίζει η ΑΕΚ και ο Απόλλων. Οι υπόλοιπες δώδεκα θα δώσουν μεγάλη μάχη για να σωθούν καθώς οι επτά υποβιβάζονται. Έτσι, όλοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν πρωταθλητισμό. Για εμάς, δεν υπάρχει άλλος στόχος από την παραμονή. Το βασικό είναι να έχουμε θετική παρουσια στην πρώτη μας χρονιά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τις κινήσεις που έγιναν στον μεταγραφικό τομέα: «Κρατήσαμε εκείνους που θέλαμε και ήθελαν να μείνουν. Αποκτήσαμε παίκτες σε θέσεις που είχαμε ανάγκη και προσθέσαμε αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα θέλει χρόνο για να αποκτήσει συνοχή και χημεία. Είμαι ευχαρισρτημένος από τη διοίκηση αλλά και τους παίκτες».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές και αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις: «Όλα είναι μέσα για μεταγραφές και αποχωρήσεις. Θα δούμε. Ο χρόνος θα δείξει»

Για το δυνατό σημείο της Ερμιονίδας: «Το δυνατό σημείο μας θα είναι η ομοιογένεια, η συνοχή και η ταυτότητά μας. Θα προσπαθήσουμε και εμείς ως τεχνικό επιτελείο να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Έχουμε κίνητρα και φιλοδοξίες όπως και οι παίκτες. Αυτά θα είναι τα μεγαλύτερα όπλα μας».

Για το γηπεδικό: «Βασικός παράγοντας το θέμα του γηπέδου αλλά ελπίζω να μην μας επηρεάσει. Θα υπάρξει πρόβλημα με το γήπεδο για τις προπονήσεις για όλη τη χρονιά αλλά εύχομαι να βρεθεί λύση. Είναι μειονέκτημα να προπονείσαι σε πλαστικό και να παίζεις σε φυσικό χορτάρι. Θα κάνουμε μία ή δύο προπονήσεις την εβδομάδα στην Κόρινθο για να το συνηθήσουμε μιας και θα παίζουμε εκεί».

Για την προετοιμασία: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στην προετοιμασία, που άρχισε στις 21 Ιουλίου. Στην ουσία είμαστε καινούργια ομάδα, έχουμε κάνει 16 με 17 μεταγραφές, οπότε θέλουμε αρκετό χρόνο για να 'δέσει' και να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε χρόνο και υπομονή. Πιστεύω ότι η Ερμιονίδα θα είναι καλή. Από την τέταρτη ή πέμπτη αγωνιστική, θα μπορούν να βγουν συμπεράσματα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FLNEWS.GR

Last modified onΠαρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep