Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παραμένουμε προσγειωμένοι»

Ο σκόρερ του Εθνικού Γαζώρου, Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, μίλησε για το 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Γάζωρος κατάφερε στο φινάλε και ισοφάρισε την Αναγέννηση Καρδίτσας, αποτέλεσμα σαφώς ευνοϊκό για τη ρεβάνς στις Σέρρες. Ο σκόρερ Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης επεσήμανε πως τίποτα δεν έχει κριθεί και πως εκείνος και οι συμπαίκτες του παραμένουν προσγειωμένοι.
«Σίγουρα πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού το 1-1 είναι πολύ καλό για την ρεβάνς, αλλά θεωρώ ότι για την πρόκριση τίποτε δεν έχει κριθεί. Παραμένουμε προσγειωμένοι, δουλεύουμε σκληρά σε όλα τα επίπεδα και κυρίως υπάρχει η παρουσία του κ. Κατσαβάκη, που παραμένει ένας δάσκαλος για μας. Ο Εθνικός Γαζώρου τα δύο τελευταία χρόνια δουλεύει σκληρά και μεθοδικά, για αυτό άλλωστε και προχωράμε αθόρυβα δείχνοντας πολλές δυνατότητες. Άλλωστε γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει σημαντικά, ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος και κάθε φορά πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να μπορούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο» είπε αρχικά.
Κληθείς να σχολιάσει το γκολ που σημείωσε στην Καρδίτσα, ο 21 ετών μέσος είπε: «Δεν στέκομαι στο γκολ που πέτυχα, αλλά στην συνολική προσπάθεια που έκαναν όλοι οι παίκτες. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι έχει ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο. Ο δρόμος είναι μακρύς και ασφαλώς μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα, για αυτό παραμένουμε προσγειωμένοι».

Last modified onΚυριακή, 31 Αύγουστος 2014 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep