Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γκίνια, δεν μας ήθελε η μπάλα...»

Ο Γιώργος Βαζάκας στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Αχαρναϊκού στον Ταύρο Ο Γιώργος Βαζάκας στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Αχαρναϊκού στον Ταύρο

«Σκασμένος» είναι ο Γιώργος Βαζάκας μετά τον αποκλεισμό του Αχαρναϊκού από τον Φωστήρα στο Κύπελλο.

Η ήττα του Αχαρναϊκού από τον Φωστήρα στον Ταύρο, που σήμανε και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου, έφερε πικρία στις τάξεις της ομάδας του Μενιδίου. Οι «πράσινοι» εκτιμούν ότι είχαν καλύτερη παρουσία από τον αντίπαλό τους, όμως όπως και στο πρώτο ματς, δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του Γιέσιτς, και έμειναν εκτός της συνέχειας του θεσμού.

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας μίλησε στο flnews.gr για το ματς και δεν έκρυψε την πικρία του, σημειώνοντας: «Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι για τον αποκλεισμό. Είχαμε γκίνια. Δημιουργήσαμε πέντε με έξι κλασικές ευκαιρίες, κάναμε φάσεις ως και στο 93', χάσαμε μέχρι και πέναλτι. Η μπάλα δεν μας ήθελε. Τι να πω... Ήταν να γίνει αυτό που έγινε».

Και ο Γρεβενιώτης προπονητής πρόσθεσε: «Δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο από τα παιδιά. Όλοι τους προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόκριση, που όμως δεν ήρθε. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, κοιτάμε μπροστά».

Τέλος, την Κυριακή (14/9) οι παίκτες του Αχαρναϊκού έχουν ρεπό, ενώ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

Last modified onΚυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep