Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ό,τι είχαμε σχεδιάσει»

Απόλυτα δίκαιη η νίκη της Λαμίας σύμφωνα με τον Γιώργο Κόλτση.

Ο Μπάμπης Τεννές σπανίως εμφανίζεται σε συνεντεύξεις Τύπου και μετά το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα μίλησε αντί αυτού ο Γιώργος Κόλτσης. Όπως δήλωσε: «Σχεδόν τα είπε όλα ο κ. Διλμπέρης. Λόγω της πρεμιέρας δεν ξέραμε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε, αλλά πέσαμε μέσα σε ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα πολύ καλό δεύτερο.

Το αποτέλεσμα είναι 100% δίκαιο. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη στην πρεμιέρα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην πρεμιέρα».

Ο επιθετικός των «κυανόλευκων», Γεράσιμος Χαϊκάλης ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε πρεμιέρα που κρύβει παγίδες. Ο αντίπαλός μας ήρθε διαβασμένος, υπήρχε άγχος, αλλά ευτυχώς εμείς ήμασταν αυτοί που πανηγυρίσαμε τη νίκη, ασχέτως το πώς ήρθε αυτή. Μένουμε στην εμφάνιση και το αποτέλεσμα και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι με το Φωκικό. Επίσης εκ μέρους όλων των παικτών θέλουμε να πούμε ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε σε όλο το ματς. Ήταν εντυπωσιακός».

Last modified onΣάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep