Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το τρίο ενίσχυσης του Θρασύβουλου

 

Ανακοινώθηκαν Ντακόλ, Μουστόγιαννης και Παγώνης από τους «πράσινους».

Οι πρώτες χειμερινές προσθήκες ήταν ήδη γνωστές για την ομάδα της Φυλής, απλά η ΠΑΕ τις επισημοποίησε τη Δευτέρα (02/01). Ο λόγος για τον αμυντικό, Κώστα Παγώνη, τον μέσο και παλιό γνώριμο του Θρασύβουλου, Κώστα Παγώνη και τον επιθετικό Αλεξάντερ Ντακόλ.

Ο 26χρονος αμυντικός, Κώστας Παγώνης έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, στην οποία δεν πήρε ευκαιρίες (1 συμμετοχή), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ακράτητο, Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και Εθνικό. Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και μετρά 114 συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική.

Ο μέσος Χρήστος Μουστόγιαννης είχε, επίσης, 1 συμμετοχή με τη Γλυφάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2. Είναι 28 ετών, αγωνιζόταν τη σεζόν 2010-11 στον Θρασύβουλο και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Αιγάλεω, Αχαρναϊκού και Κέρκυρας. Έχει απολογισμό 172 συμμετοχές και 10 γκολ σε πρώτη και δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Τέλος, ο επιθετικός Αλεξάντερ Ντακόλ ξεκίνησε την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και ακολούθησαν οι Κέρκυρα, Πανιώνιος και Καλλιθέα από την οποία έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος έπειτα από επτά συμμετοχές. Σε Α’ και Β’ Εθνική έχει απολογισμό 68 συμμετοχές και 10 γκολ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep