Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα έχουμε άγχος αλλά θα νικήσουμε»

Ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης ελπίζει του χρόνου να αγωνίζεται σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα Ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης ελπίζει του χρόνου να αγωνίζεται σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα

Ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης παραδέχθηκε ότι ο Εθνικός Σερρών θα έχει άγχος απέναντι στη Λαμία, αλλά πιστεύει ότι θα πάρει την πρώτη του νίκη.

Ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, ο σκόρερ του Εθνικού Σερρών στη συνάντηση με τον Ηρακλή για το Κύπελλο, μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για το συγκεκριμένο ματς, για αυτό που έρχεται με τη Λαμία καθώς και για την πορεία της ομάδας του στο Πρωτάθλημα αλλά και για την καριέρα του εκφράζοντας την ελπίδα του χρόνου να παίζει στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τσουβαλτσίδη:

Για το γκολ που πέτυχε: «Έχω δουλέψει πολύ στις στημένες φάσεις τον τελευταίο καιρό και καθημερινά κάνουμε πολλές εκτελέσεις προκειμένου αν μας δοθεί η ευκαιρία να πετυχαίνουμε γκολ. Το αφιέρωσα σε ένα φίλο μου που μου είχε πει ότι θα βάλω γκολ με φάουλ, για αυτό και πήγα στην κάμερα να πανηγυρίσω».

Για τον αγώνα: «Δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα, δεχθήκαμε πολύ εύκολα δύο γκολ, δεν είχαμε καθόλου αυτοσυγκέντρωση και ήταν το χειρότερο ημίχρονο που έχουμε κάνει ίσως και από πέρυσι. Ο προπονητής μας είπε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και να βάλουμε ένα γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Θα έχουμε σίγουρα άγχος αλλά νομίζω πως στα προηγούμενα δύο παιχνίδια αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη που θέλουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Και εμείς καλοί είμαστε και είμαι αισιόδοξος για τη νίκη».

Για το Πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε την παραμονή, έχουμε έμπειρο προπονητή, είμαστε νέοι και φιλόδοξοι και μπορούμε να πετύχουμε».

Για τη δική του καριέρα: «Θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω φέτος, να κάνω τη διαφορά και του χρόνου να είμαι σε ένα ρόστερ ομάδας Σούπερ Λίγκα αλλά θέλει πολλή δουλειά».

Last modified onΠέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 11:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep