Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το δράμα και η ελπίδα...

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης στο κέντρο Ο Σεραφείμ Μωυσίδης στο κέντρο

Τι λέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Οικονόμου και του Σεραφείμ Μωυσίδη.

 

 

Ο Δημήτρης Οικονόμου εμφανώς συγκινημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη σημαντική νίκη, δεν θέλησε να πει πολλά σχετικά με την αναμέτρηση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσακαλίδη για τα καλά του λόγια. Ο Πλατανιάς δεν έδειξε αυτό που είναι, έκανε ένα κακό παιχνίδι και για αυτό δεν πήραν αυτό που ήθελαν. Εύχομαι στον Πλατανιά να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει. Είμαι πολύ φορτισμένος, είναι η μέρα των παικτών, πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, αυτοί παίζουν και αυτοί αξίζουν τα συγχαρητήρια. Πιστεύω να αλλάξουν τα πράγματα, αυτό που ζει η ομάδα μας είναι δράμα είναι για ταινία».

Τους παίκτες του Βύζαντα εκπροσώπησε ο Σεραφείμ Μωυσίδης: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πλατανιά. Ηταν ένα θαύμα αυτό που ζήσαμε, αν ήξερε κάποιος αυτό που γίνεται στην ομάδα και τι δυσκολίες περνάνε οι παίκτες. Δεν έχουν ένα πιάτο φαΐ, ένα σπίτι για να μείνουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Οικονόμου και τον κ. Πατσίρη που μας συμπαραστέκονται. Θεωρώ ότι θα υπάρξειι φως και καλύτερη συνέχεια, με την άφιξη του νέου επιχειρηματία. Θα έρθει μια καινούρια μέρα για την ομάδα του Βύζαντα. Και πρέπει να πω ότι έχει ανάγκη τον κόσμο. Αυτή την ομάδα πρέπει να την αγκαλιάσουν, και να γεμίζουν κάθε Τετάρτη ή Κυριακή το γήπεδο».

Εν συνεχεία ο χαφ του Βύζαντα ερωτήθηκε για το αν επηρέασε η παρουσία του Βασίλη Δρίτσα την απόδοση των παικτών: «Εμείς εάν δεν είναι κάτι σίγουρο, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Στο παρελθόν έχουμε δει προέδρους να έρχονται και μετά από δύο μέρες να φεύγουν. Κάποιες στιγμές πέρασε από το μυαλό μας να μην κατέβουμε καν. Παίξαμε για τον εαυτό μας και κάναμε κατάθεση ψυχής».

Για το αν προσπάθησε να μεταπείσει κάποιους συμπαίκτες του να παραμείνουν στην ομάδα: «Είναι προσωπική επιλογή του κάθε παίκτη, εγώ αποφάσισα να μείνω με την ελπίδα ότι κάτι καλό θα γίνει, αν συνεχιστεί αυτή η αβεβαιότητα όμως δεν ξέρω... Μιλάμε όμως για θέματα επιβίωσης δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για το ψωμί του αλλουνού. Θα δούμε στην πορεία ποιος θα βγει κερδισμένος και ποιος όχι».

Last modified onΠέμπτη, 05 Ιανουάριος 2012 09:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep