Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το χειρότερό μας παιχνίδι»

Απογοητευμένος ο τεχνικός της Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης.


Μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Εθνικό Αστέρα, ο προπονητής των «πράσινων» παρουσιάστηκε εμφανώς απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών του και ζήτησε άμεσα ενίσχυση.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι, το χειρότερό μας σε αυτό το πρωτάθλημα. Μας επηρέασαν ορισμένες απουσίες και το κενό των εορτών. Επίσης, είναι σαφές ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, με παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν άμεσα. Ένας τέτοιος είναι ο Παγώνης, αλλά πρέπει να έρθουν και άλλοι. Να κινηθούμε με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες, για να βγάλουμε... λαγό από το καπέλο!

Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε ποιοι θα συνεχίσουν από το υπάρχον υλικό, επειδή αυτή τη φορά διέκρινα ότι κάποιοι παίκτες μας ίσως είχαν το μυαλό τους... αλλού! Αυτό όμως θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα. Εμείς παίξαμε ανορθόδοξα, αλλά όταν είσαι κακός και δεν χάνεις, θετική κρίνεται και η ισοπαλία. Ειδικά όταν ο στόχος είναι η σωτηρία. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και ο Εθνικός Αστέρας πήρε δίκαια τον ένα βαθμό, ενώ στο πρώτο μέρος μας απείλησε σε δυο περιπτώσεις».

Εκ μέρους των παικτών των πράσινων, ο έμπειρος μέσος, Γιάννης Ναλμπάντης, δήλωσε: «Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ήμασταν νευρικοί και καταγράφηκαν λίγες φάσεις, όλα κρίθηκαν στη δύναμη. Ίσως επηρεαστήκαμε από τη διακοπή που προηγήθηκε. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε, άλλωστε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή είναι πολύ κοντά».

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2012 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep