Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ήταν μια μεγάλη γιορτή»

Φουλάρει για ενίσχυση η Ερμιονίδα. Τέλος Καραδέμητρος, Ευθυμιάδης!

Η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από την ΑΕΚ έγινε η Ερμιονίδα, με τους νεοφώτιστους να μετρούν μόνο κέρδη από το ιστορικό ματς της Κυριακής (14/12). Η ομάδα της Αργολίδας έδειξε ανταγωνιστική απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο, με τον πρόεδρο, Ιωσήφ Μερτύρη να κάνει λόγο για μία μεγάλη γιορτή και τον τεχνικό, Ρομπέρτο Μπολάνο να ζητά υπομονή και να στέλνει μήνυμα: «Δεν γίναμε και Μπαρτσελόνα».

«Ο στόχος μας παραμένει η παραμονή», ανέφερε στο flnews.gr ο Μερτύρης και σημείωσε: «Είμαστε υπόδειγμα φιλοξενίας και το αποδείξαμε στο παιχνίδι αυτό, με τα συγχαρητήρια που πήραμε από την αστυνομική διεύθυνση. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια προς την αστυνομική διεύθυνση που βοήθησε για να γίνει μία μεγάλη γιορτή. Σε ό,τι αφορά στον αγωνιστικό χώρο, είναι από τους καλύτερους που έχουμε παίξει...».

Ο τεχνικός, Ρομπέρτο Μπολάνο τόνισε στο flnews.gr: «Δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα παιδιά. Έχουμε δυνατότητες και θέλω να στείλω μήνυμα προς τον κόσμο της περιοχής. Να μην κάνουν τόση κριτική, να κάνουν υπομονή και να παρακινούν τους ποδοσφαιριστές. Η Ερμιονίδα δεν έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα».

Τέλος Ευθυμιάδης, Καραδέμητρος!

Οι αποδεσμεύσεις συνεχίζονται στην Ερμιονίδα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, παρελθόν αποτελούν οι Παύλος Ευθυμιάδης, Δημήτρης Καραδέμητρος! Αμφότεροι φέρονται πως ήταν δυσαρεστημένοι από τον χρόνο συμμετοχής τους... Πλέον οι «κυανοκίτρινοι» αναζητούν ένα αριστερό μπακ, ένα δεκάρι, έναν περιφερειακό και έναν φορ στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών.

Στα αγωνιστικά, τραυματίες αποχώρησαν από το ματς με την ΑΕΚ οι Σβόγιτς, Τσακόν και είναι αμφίβολοι για το ματς της Τετάρτης (17/12) απέναντι στον Πανηλειακό.

Last modified onΔευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep