Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Φουλάρει για Λίτση!

Καρέ απόντων στον Άλιμο. Επιστρέφει ο Μπονγκ.

Από τη Δευτέρα (05/01) αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του Αλίμου. Ωστόσο, οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι οι νεοφώτιστοι έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον αμυντικό, Γιάννη Λίτση, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Ερμιονίδα και δεν αποκλείεται ακόμα και στις αρχές της εβδομάδας να μπουν οι σχετικές υπογραφές. Στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Γιώργος Καρακώστας που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αυτό που προέχει, βέβαια, για την αθηναϊκή ομάδα είναι το ματς της Κυριακής (04/01) με την Ερμιονίδα στην Καισαριανή. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να δώσουν αξία στο πρώτο τρίποντο της σεζόν απέναντι στην Επισκοπή, αλλά τα προβλήματα για τον τεχνικό, Πέτρο Δημητρίου είναι πολλά. Συγκεκριμένα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Νικολάου και οι ασθενείς Κάρδαρης, Βουρλούμης, Λέτσο. Υποχρεώσεις με τη Νέων έχουν οι Μαυρίδης, Νούλας. Αντίθετα, ο Νουκ Μπονγκ επιστρέφει στην αποστολή, αφού ανανεώθηκε η άδεια παραμονής του.

Η αποστολή: Μπαντίκος, Βλάχος, Ιωάννου, Κουμπαρούλης, Καλαϊτζίδης, Μπονγκ, Βιγιαφάνε, Καραμέρης, Παντελής, Δάρρας, Νικολόπουλος, Παπαδημητρίου, Ρούπι, Σταύρου, Γούλας, Δωροβίνης, Σαγανάς, Γαβριήλ, Ελευθεριάδης, Μπεριέξ.

Last modified onΣάββατο, 03 Ιανουάριος 2015 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep