Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να γίνει ξεσηκωμός»

Ο Στέλιος Γούναρης τόνισε ότι θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό Ο Στέλιος Γούναρης τόνισε ότι θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό

Ο Στέλιος Γούναρης απηύθυνε κάλεσμα για οικονομική βοήθεια στη Ζάκυνθο.

Ο πρόεδρος της Ζακύνθου, Στέλιος Γούναρης ζήτησε από εκείνους που έχουν οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση της ΠΑΕ ώστε ο σύλλογος να έχει θετική παρουσία στο Πρωτάθλημα. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ερμής 91.8», ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας είπε χαρακτηριστικά πως πρέπει να υπάρξει ξεσηκωμός στο νησί. Παράλληλα, μίλησε και για τις κινήσεις στον μεταγραφικο τομέα.

Οι δηλώσεις Γούναρη:

Για τις δυσκολίες του Πρωταθλήματος και την αναγκαιότητα να παραμείνει στη Football League η Ζάκυνθος:

«Το Πρωτάθλημα επί της ουσίας δεν έχει ακόμη αρχίσει. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαστε στα πρόθυρα για να ξεκινήσουμε. Πρέπει άπαντες να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση με πρώτο εμένα και όλους τους υπόλοιπους Ζακυνθινούς. Τα συμφέροντα όλων των ομάδων της κατηγορίας είναι τεράστια. Είδατε και τι συνέβη με την υπόθεση Λόπεθ στη ΦΙΦΑ για τον Ηρακλή και ότι κινδυνεύει να χάσει τρεις βαθμούς. Πριν από τις εκλογές θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου, Τετάρτη με τη Λάρισα και Δευτέρα με τον Τύρναβο που πιο πριν θα έχει παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμά μας, από εδώ και στο εξής.

Οι ημερομηνίες είναι πολλές και δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση. Με τη βοήθεια όλων, πρέπει να καλύψουμε τα καθημερινά μας έξοδα. Να γίνει πραγματικός ξεσηκωμός. Απέναντί μας έχουμε σωματεία με οργάνωση, πολλά χρήματα, στελέχη και μεγάλη ιστορία! Δεν πρέπει να χαθεί αυτή η σπουδαία ευκαιρία που έχουμε στα 'χέρια' μας για να εδραιωθούμε στην κατηγορία. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και εκεί πρέπει να παραμείνει, δίχως να γυρίσει ποτέ πίσω».

Για το μεταγραφικό κομμάτι:

«Η ομάδα θα πάρει έναν δύο ποδοσφαιριστές που θα μπουν στην ενδεκάδα. Αυτό τουλάχιστον σκοπεύουμε να κάνουμε. Δεν είναι απλή υπόθεση μια μεταγραφή και δεν μπορώ από τώρα να πω ποιους παίκτες και σε τι θέσεις θα πάρουμε. Ό,τι είναι να γίνει από κινήσεις, θα γίνει μετά τον Πιερικό. Θα κυνηγήσουμε κάποιες προσθήκες ουσίας. Ούτως ή άλλως έχουμε μεγάλο ρόστερ και υπάρχουν λύσεις.

Δεν πρέπει να κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Αν πάμε στα πλέι οφ ή στα πλέϊ άουτ, θα φτάσουμε μέχρι τις 7 Ιουνίου και θα χρειαστούμε εφεδρείες. Κατά τι βέβαια θα ελαφρύνει το έμψυχο δυναμικό αλλά δε θα πορευτούμε και με 18-20 ποδοσφαιριστές. Από την άλλη δε θα έχουμε και δέκα παίχτες σε κάθε θέση, για να χαλάει το κλίμα. Μην ξεχνάμε ότι για να 'σπάσει' ένα συμβόλαιο δεν είναι και απλή υπόθεση. Όλα τα παραπάνω χρειάζονται χρήματα και πρέπει σε αυτό το κομμάτι να έχουμε μεγαλύτερη βοήθεια και από άλλους εκτός φυσικά των φιλάθλων που δε σταματούν να μας ενισχύουν».

Και ο Γούναρης κατέληξε λέγοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους γνωστούς φίλους της ομάδας μας Άγγελο Καψάσκη και Διονύση Βυθούλκα, για ό,τι έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες, βοηθώντας με τη δική τους ξεχωριστή συνεισφορά. Είναι δύο σημαντικά παραδείγματα και για κάποιους άλλους που μπορούν να έρθουν κοντά μας και να μας βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνουμε με καθημερινό αγώνα». 

Last modified onΔευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2015 02:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep