Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Από τα καλύτερα ματς...»

Ο Κριστόφ Βαζέχα τόνισε ότι με εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στον Απόλλωνα ο Φωστήρας θα μείνει στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο Κριστόφ Βαζέχα παρά την ήττα (2-0) από τον Απόλλωνα. Όπως δήλωσε ο προπονητής του Φωστήρα:

«Ο δεύτερος γύρος δεν ξεκίνησε καλά για μας. Αξίζουν, όμως πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κοιτάξαμε στα μάτια έναν πολύ καλό αντίπαλο σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Είπα πολλές φορές ότι θα παλέψουμε ως το τέλος. Αν έχουμε την απόδοση που είχαμε σήμερα, τότε θα έχουμε μεγάλες ελπίδες να σωθεί η ομάδα. Θέλει σταθερότητα, τέτοια απόδοση και περισσότερη τύχη, γιατί στο πέναλτι και στο σουτ του Μουστόγιαννη στο δοκάρι δεν την είχαμε. Θέλει και τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια και πάλι. Σκεφτόμαστε το επόμενο δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που έχει διαφορετικό στόχο από εμάς. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και κάποια στιγμή θα γυρίσει η τύχη και θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Εύχομαι στον Απόλλωνα να μπει στα πλέι οφ και να παλέψει για την άνοδο».

Σε ερώτηση για την έλλειψη λύσεων στον πάγκο, είπε:

«Κάνουμε κινήσεις για να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Ο Μπαστάνης δεν ήταν έτοιμος. Είχαμε μία αλλαγή. Πιστεύω ότι στο επόμενο ματς θα έχουμε παραπάνω παίκτες στον πάγκο».

Last modified onΚυριακή, 25 Ιανουάριος 2015 03:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep