Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πιθανό για μία ή δύο προσθήκες»

Η τοποθέτηση Παπαϊωάννου για ενίσχυση, γηπεδικό, στελέχωση του τιμ και για τον Δασκαλάκη.

Ανοικτό παράθυρο για την απόκτηση ενός ή δύο ακόμα ποδοσφαιριστών άφησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στη συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ανοικτό το θέμα της μεταγραφής του Σήφη Δασκαλάκη την οποία αποκάλυψε το flnews.gr, αναφέρθηκε στην πρόσληψη του γυμναστή, Γιώργου Πήδουλα και έστειλε μήνυμα προς τη δημοτική αρχή να κάνει γνωστή την απόφασή της για το παραχωρητήριο έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά ο Παπαϊωάννου δήλωσε:

Για την ενίσχυση:

Δεν είναι το θέμα μόνο οι μεταγραφές η ομάδα έχει κάνει μεταγραφές, η Λαμία έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ και πρέπει να αξιοποιηθεί κατάλληλα. Δεν ξέρω αν φταίνε μόνο οι παίκτες, ίσως φταίνε και οι διοικητικοί, το μόνο που ξέρω είναι ότι η ομάδα τις τελευταίες μέρες είχε κάνει κοιλιά. Όλες οι ομάδες κάνουν κοιλιά και είναι δικαιολογημένο, αλλά ήταν πλέον πολύ έντονο. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να αναστήσουμε την Λαμία για να είναι πάλι αυτή που ήταν στην αρχή της σεζόν.

Τώρα αν ο προπονητής κρίνει να γίνουν μεταγραφές θα γίνουν 1-2 προσθήκες που θα τον βοηθήσουν, υπάρχει όμως λίγος χρόνος. Αν δει ότι μπορεί να αξιοποιήσει όλους τους παίκτες θα μείνουν όλοι αν όχι καλό θα ήταν να πάρουν χρόνο συμμετοχής, είτε σε μικρότερα πρωταθλήματα, είτε σε άλλη ομάδα και να μην συμμετέχουν μόνο στις προπονήσεις. Να τονίσω ότι ο νέος προπονητής δεν θέλει ρόστερ με πάνω από 25 ποδοσφαιριστές».

Όσον αφορά τον Δασκαλάκη είπε:

«Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει κάνει κάποιες εξετάσεις και έχουμε έρθει κοντά σε συμφωνία, αλλά δεν έχει υπογραφεί συμβόλαιο. Είχαμε αποφασίσει για έναν τερματοφύλακα μετά την κόκκινη κάρτα του Γεωργίου, για το θέμα αυτό όμως δεν μπορώ να πω ακόμη τίποτα με βεβαιότητα».

Για τον νέο γυμναστή Γιώργο Πήδουλα:

«Η θέση του γυμναστή έχει ήδη καλυφθεί. Αυτό που κοιτάξαμε είναι ο γυμναστής να ανήκει στην ομάδα και όχι στο προπονητικό τιμ. ο κ. Πήδουλας είναι γυμναστής του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ. Ο προπονητής έχει δικαίωμα να επιλέξει τον άμεσο συνεργάτη του και πιστεύω θα μιλήσει και με τον κ. Τικταπανίδη. Δεν είμαι αυτός που θα κατευθύνει αγωνιστικά την ομάδα αλλά ο προπονητής. Η απόφαση έπρεπε να παρθεί γρήγορα μιας και η ομάδα ήταν 4-5 μέρες χωρίς προπονητή».

Για το γηπεδικό ζήτημα:

«Όπως έχω ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο έχει πάρει μια απόφαση, απλά θέλω να παρακαλέσω θερμά και το Συμβούλιο και τον Δήμαρχο μας ως τις 15 Φεβρουαρίου να έχουν τρέξει το θέμα και να βγει το παραχωρητήριο και η αδειοδότηση.

Στο σημείο αυτό θέλω να δηλώσω και το εξής: Αν καταφέρει αυτή η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει, είναι ένα μαγαζί που προσφέρει και μπορεί να προσφέρει και αν έχει έναν ισοσκελισμένο ισολογισμό το 50% των κερδών θα πηγαίνει για έργα αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη της Λαμίας. Σήμερα όμως θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε γιατί η ομάδα αυτή έχει τεράστιο παθητικό. Όλο αυτό το οικονομικό βάρος το επωμίζομαι εγώ και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για συζητήσεις, ούτε για το γηπεδικό ούτε για κανένα άλλο θέμα».

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep