Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πληρώνουμε το... σύστημα»

Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος μίλησε για τη συμπάθειά του στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αντίθετος με τον υποβιβασμό τόσων πολλών ομάδων από τη Football League εμφανίστηκε ο Σταύρος Διαμαντόπουλος μετά τη νίκη (2-1) του Αιγινιακού απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Όπως δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Το θετικό για εμάς ήταν ότι παίζαμε εκτός έδρας, ενώ για την Αναγέννηση το αρνητικό ήταν ότι έπαιζε στην έδρα της. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά ποιοτικοί στο πρώτο ημίχρονο.
Δεχτήκαμε ένα μακρινό γκολ σε αναπάντεχο σημείο του αγώνα αλλά στη συνέχεια ισοφαρίσαμε γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε.

Η Αναγέννηση είναι καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Απλούστατα, πληρώνουμε όλοι το σύστημα που έχει το φετινό πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που πέφτουν έξι ομάδες και δημιουργούνται τέτοιες συνθήκες σε παιχνίδια, δηλαδή να έχουν τέτοιον χαρακτήρα τα ματς, αυτά τα πράγματα δε λειτουργούν θετικά για το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορείς κάποιες ιστορικές ομάδες να τις καταδικάσεις να φύγουν από το πρωτάθλημα για τον α’,β’ λόγο. Αυτά βέβαια δεν είναι δική μου υπόθεση. Επειδή έχω την εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι μία ομάδα σαν την Καρδίτσα αξίζει μία καλύτερη τύχη. Να ευχηθώ στο φίλο μου τον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) καλή συνέχεια και καλή πορεία στην Καρδίτσα. Ειλικρινά, είναι μία ομάδα που συμπαθώ όλα αυτά τα χρόνια. Από μικρό παιδί είχα συμπάθεια σε αυτή την ομάδα».

Ο Κώστας Αχαλινόπουλος ανέφερε: «Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Καρδίτσα. Και οι δύο ομάδες θέλαμε τους τρεις βαθμούς για τους δικούς μας λόγους και για να ανεβούμε στη βαθμολογία. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για εμάς. Ήμασταν καλύτεροι απ’την αντίπαλο. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μακριά από μία φάση που δεν το περιμέναμε. Αντιδράσαμε γρήγορα και ήμασταν όπως πρέπει στη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά αλλά στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι.

Πηγη: karditsasportiva.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep