Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιβεβαίωση με Τσιγαρίδα!

Το ρεπορτάζ του flnews.gr σχετικά με την πρόσληψη Τσιγαρίδα στον Φωκικό επιβεβαιώθηκε.

Το πρωί της Τετάρτης (04/02) το flnews.gr σας ενημέρωσε πρώτο σχετικά με την επικείμενη συμφωνία του Φωκικού με τον Λεωνίδα Τσιγαρίδα. Το μεσημέρι, λοιπόν, η ομάδα της Άμφισσας ανακοίνωσε την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ.

Μάλιστα, ο Τσιγαρίδας την Τετάρτη (04/02) παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές και έκανε την πρώτη του προπόνηση. Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Λεωνίδα Τσιγαρίδα. Είναι κάτοχος διπλώματος Uefa Pro».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου τόνισε σχετικά:

«Εμείς σαν Διοικητικό Συμβούλιο όπως είχα υποσχεθεί στον κόσμο κάναμε ό,τι καλύτερο ήταν δυνατόν για την ομάδα, δυστυχώς όμως χωρίς την παραμικρή βοήθεια από κανένα. Αποκτήσαμε 6 ποδοσφαιριστές, κλείσαμε από σήμερα έναν εξαιρετικό προπονητή και στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε το βατό πρόγραμμα που έχει η ομάδα από εδώ και στο εξής για να εξασφαλίσουμε παραμονή μας κατηγορία.

Δεν πρέπει όμως να είμαστε μόνοι μας και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να τραβάμε μόνοι μας κουπί. Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου που τελειώνουν οι μεταγραφές των ελεύθερων παικτών θα προσπαθήσουμε να ενισχύουμε περαιτέρω την ομάδα».

Last modified onΤετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep