«Τα όνειρα δεν μας τα στερεί κανείς»

Ο κόσμος του Ηρακλή μπορεί να σκέφτεται την ομάδα του όσο πιο ψηλά γίνεται, τονίζει ο Κοσμάς Τσιλιανίδης

Μπορεί να ζητάει από συμπαίκτες και κόσμο να… κρατήσουν χαμηλά την μπάλα ενόψει της νέας σεζόν στον Ηρακλή, αλλά ο Κοσμάς Τσιλιανίδης επισημαίνει πως τα όνειρα δεν μπορεί κανείς να τους τα στερήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα. Η ομάδα με εμπιστεύεται και αυτό είναι τιμή μου».

Για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και για το αν επηρεάζει τα συμβόλαια των παικτών: «Εμένα προσωπικά με επηρεάζει όχι τόσο για το συμβόλαιο μου αλλά για το μέλλον τόσο συνανθρώπων μου, της οικογένειας μου, οπότε δεν ξέρω για τα συμβόλαια. Σε μια οικονομία η οποία καταρρέει συνεχώς όλο και πιο κάτω, δεν ξέρω κατά πόσον μπορούμε να μιλάμε και να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δε ξέρω κατά πόσον κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να διεξαχθεί ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα».

Για την καινούργια χρονιά του Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ: «H καινούργια χρονιά θα είναι μία όμορφη χρονιά για την ομάδα, σίγουρα πιο δύσκολη από την περυσινή. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να δώσουμε περισσότερες χαρές στον κόσμο. Τα όνειρα δεν μπορεί να μας τα στερήσει κανένας. Λεφτά μπορεί να μας στερήσουν, όνειρα όμως κανένας. Σίγουρα ο κόσμος του Ηρακλή να κάνει όνειρα, να σκέφτεται την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρέπει όμως κόσμος και ποδοσφαιριστές να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep