Τσιμπάμπα, η επιστροφή!

Τη φανέλα της ΑΕΛ θα φορέσει ξανά ο 27χρονος Αφρικανός επιθετικός που υπέγραψε για δυο χρόνια

Έπειτα από 2,5 χρόνια ο Ζοέλ Τσιμπάμπα επιστρέφει στη Λάρισα για να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην ΑΕΛ. Ο 27χρονος Κονγκολέζος επιθετικός είχε αγωνιστεί στους «βυσσινί» από τον Ιανουάριο του 2011 ως τον Δεκέμβριο του 2012 μετρώντας 40 συμμετοχές και 15 τέρματα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσία του στους Θεσσαλούς δεν είχε ολοκληρωθεί ομαλά καθώς στα τέλη του 2012 εξασφάλισε μεν άδεια αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Ερώτημα αποτελεί, βέβαια, η συμπεριφορά του.

Είχε προηγηθεί δανεισμός του στη ρωσική Κρίλια Σοβέτοφ (5 συμμετοχές), ενώ μετά την αποχώρησή του από τους Θεσσαλούς έπαιξε στην Κίνα με τη Χενάν Γιάνιε (11 ματς, 4 γκολ). Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στη Δανία με τη Βέστσιελαντ (11 παιχνίδια, 1 γκολ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την πρώτη της μεταγραφή μετά από την αγορά των μετοχών της από τον κ. Αλέξη Κούγια. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του νέου Τεχνικού Διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση αποκτήθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια ο σέντερ φορ Ζοέλ Τσιμπάμπα (Joël Omari Tshibamba). Ο παίκτης θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο Πέμπτη 16 Ιουλίου στα γραφεία της ΠΑΕ αμέσως μετά την παρουσίαση του προπονητικού team».

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 19:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep