Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Μίχος

Η Αναγέννηση Καρδίτσας απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αλεξίου.


Την απόφασή του να αποσυρθεί από τη δράση γνωστοποίησε στη διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας ο 34χρονος Χάρης Μίχος. Στους Θεσσαλούς ο Πατρινός έπαιζε από το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013, ενώ στο παρελθόν πέρασε από Πατραϊκό, Παναιγιάλειο, Παναχαϊκή, Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης, Θρασύβουλο, Κέρκυρα και Ηρακλή.
Με αφορμή αυτή την απόφαση η Καρδίτσα εξέδωσε ανακοίνωση - ευχαριστήριο για τη συνεισφορά του ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια. Επίσης στην ίδια ανακοίνωση γνωστοποιείται ότι η Αναγέννηση αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αλεξίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Αναγέννησης με αφορμή την απολύτως σεβαστή απόφαση του ποδοσφαιριστή μας Χάρη Μίχου να σταματήσει την ενεργό δράση του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την προσφορά του τα 2,5 τελευταία χρόνια στο σύλλογο.
Τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά ο Χάρης ήταν ένας αθλητής που τίμησε την φανέλα της Αναγέννησης, δήλωσε παρών στις δύσκολες στιγμές, συνεργαστήκαμε άψογα μαζί του και συνέβαλε σημαντικά στο να επιτευχθούν οι στόχοι. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.
Στο μεταξύ η διοίκηση της Αναγέννησης ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αλεξίου παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει μαζί του για να τον συμπεριελάβει στο ρόστερ της ομάδας. Οι κινήσεις για την επιπλέον θωράκιση του δυναμικού μας θα συνεχιστούν με προσεκτικά και ουσιαστικά βήματα όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια».

Last modified onΤρίτη, 28 Ιούλιος 2015 15:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep