Ψώνισε από Άρη η Αναγέννηση!

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας επέστρεψε ο Νίκος Γκόλιας.

Έναν παλιό γνώριμο υποδέχτηκε ξανά στο ρόστερ της η Αναγέννηση Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν τα χέρια με τον 22χρονο αμυντικό, Νίκο Γκόλια, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές και 4 γκολ με τη φανέλα του Άρη.

Ο νεαρός τη σεζόν 2013-14 έπαιξε σε δύο ματς της Super League με τους Θεσσαλονικείς στους οποίους μετακόμισε από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Με τα «καναρίνια» έπαιξε σε 17 ματς πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική την αγωνιστική περίοδο 2012-13, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στον ΑΟ Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μία ακόμη σημαντική προσθήκη ολοκληρώθηκε για την Αναγέννηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στα πλαίσια του μετεγγραφικού σχεδιασμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα η ομάδα μας απέκτησε τον Νίκο Γκόλια που ως γνωστόν αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον Αρη Θεσσαλονίκης. Ο Καρδιτσιώτης μέσος επιστρέφει έτσι στη Αναγέννηση απο την οποία διακρίθηκε στο πανελλήνιο και την ενισχύει ακόμη περισσότερο για τη δύσκολη πρόκληση της νέας σεζόν.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και τυπικά με τον Νίκο Γκόλια να υπογράφει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» και πλέον ενσωματώνεται και τυπικά στην ομάδα. Καλοσωρίζουμε τον Νίκο στην Αναγέννηση εκ νέου και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη στη νέα προσπάθεια».

Last modified onΔευτέρα, 31 Αύγουστος 2015 01:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep