«Παράδειγμα η πρώτη ομάδα»

Ο Γιώργος Τσουκαλίδης αναφέρθηκε στην πορεία των Νέων του Αγροτικού Αστέρα, αλλά και στην πρώτη ομάδα.

Στην κορυφή του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων βρίσκεται ο Αγροτικός Αστέρας. Οι «σταχυοφόροι» έχουν το απόλυτο στις τρεις πρώτες στροφές και ο προπονητής τους, Γιώργος Τσουκαλίδης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε, τόσο στη δουλειά που γίνεται στη δεύτερη ομάδα, όσο και στους άνδρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Κ20 του Αγροτικού Αστέρα δουλεύεται εντατικά ήδη από πέρυσι και βαδίζει πάνω στις βάσεις που έχουν μπει εδώ και καιρό. Συνεπώς, δεν με εκπλήσσει το δυναμικό ξεκίνημά της, γιατί το θεωρώ ως μία συνέχεια της περσινής της πορείας. Είμαι σίγουρος για τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μου και τη σκληρή δουλειά που καταβάλουν σε κάθε προπόνηση.

Αυτό που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα είναι η απόδοση των παιδιών, η πρόοδος που δείχνουν και η διάθεση τους στις προπονήσεις. Κύριο μέλημά μας είναι να τους βοηθήσουμε να γίνουν καλύτεροι αθλητές, πιο ώριμοι χαρακτήρες και ταυτόχρονα μία συμπαγής ομάδα. Αυτοί είναι οι βασικοί μας στόχοι και δεν επιθυμούμε να εγκλωβίσουμε τη σκέψη μας γύρω από τα αποτελέσματα».

Το περασμένο Σάββατο, η «πράσινη» Κ20 έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με την επιθετική γραμμή να πετυχαίνει τρία γκολ σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Ωστόσο, ο Γιώργος Τσουκαλίδης έμεινε εξίσου ικανοποιημένος από τη συνολική αγωνιστική πειθαρχία, τη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το «μηδέν» στα μετόπισθεν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

«Παρά το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών της, βλέπω αρκετή ωριμότητα και τακτική πειθαρχία σε αυτή την ομάδα. Αυτά είναι στοιχεία που μας τα έχει εμπνεύσει η πρώτη ομάδα, η οποία λειτουργεί για εμάς ως παράδειγμα και από αυτή μαθαίνουμε».

Ως πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αστέρα, ο coach καταλαβαίνει πολύ καλά τις συνθήκες που αντιμετωπίζει η πρώτη ομάδα αυτή την περίοδο, τονίζοντας την απόλυτη βεβαιότητα του ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο και ότι σύντομα θα ανακάμψει.

«Πιστεύω πάρα πολύ στη δουλειά που γίνεται στην πρώτη ομάδα από τον Παναγιώτη Διλμπέρη και αυτό που με κάνει αισιόδοξο για το μέλλον είναι η καλή αγωνιστική λειτουργία της, η οποία αδικείται από τα αποτελέσματα. Την Κυριακή το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο είναι δύσκολο, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας μπορεί να το κερδίσει και πιστεύω ότι θα το κάνει.

Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να έρθουν στο γήπεδο, γιατί η συμπαράστασή τους είναι πολύτιμη για όλους όσοι φορούν αυτή τη φανέλα. Ο κόσμος δίνει ενέργεια στην πρώτη ομάδα και ταυτόχρονα εμπνέει τους νέους να αγαπήσουν το σύλλογο και να θελήσουν κάποια μέρα να αγωνιστούν γι' αυτόν».

Last modified onΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2015 14:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep