Ένταση με Μπίρδα

Από το Εφετείο στη Θεμιστοκλέους ο νομικός εκπρόσωπος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Λάμπρος Μπίρδας.

Για δύο υποθέσεις είχε κληθεί την Πέμπτη (19/11) σε απολογία η Αναγέννηση Καρδιτσας. Η μία αφορούσε δεύτερη δίωξη για τον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα και η άλλη, γιατί η ΑΣΑ δεν είχε δηλωμένο προπονητή στο φύλλο αγώνα της πρεμιέρας με τον Αγροτικό Αστέρα. Η ένταση, πάντως, μεταξύ του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ, Λάμπρου Μπίρδα και της Μαρίνας Μπόζνου δεν έλειψε.

Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρων» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο υιός του Λάμπρου Μπίρδα, Απόστολος ζήτησε αναβολή για τις δύο υποθέσεις, γιατί ο πατέρας του είχε δικαστήριο στο Εφετείο Αθηνών, αλλά η Πρωτοδίκης ζήτησε σχετικό φαξ που να το επιβεβαιώνει και έδωσε προθεσμία μισής ώρας, ώστε να αποφασίσει αν θα εξετάσει το αίτημα αναβολής. Τελικά, έπειτα από 40 λεπτά ο νομικός της ΠΑΕ έφτασε στον αθλητικό δικαστή και παραπονέθηκε εντόνως, γιατί το αίτημα αναβολής δεν έγινε δεκτό. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι όλοι οι συνάδελφοί του επιβεβαιώνουν με φαξ ότι έχουν δικαστήριο. Παράλληλα, ζήτησε και πήρε αναβολή για την υπόθεση του αγώνα με τα Τρίκαλα, αφού όπως είπε: «Η κλήση μας κοινοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και δεν προλάβαμε να προετοιμαστούμε».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή, ο Μπίρδας είπε: «Ζητούμε την απαλλαγή μας, γιατί είχαμε συμφωνήσει με τον προπονητή, Σταύρο Διαμαντόπουλο, η ταυτοποίηση του οποίου δεν είχε εκδοθεί, ώστε να έχει δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε, πάντως, τον βοηθό προπονητή που είναι τέσσερα χρόνια στην ομάδα». Ζήτησε, τέλος, και πήρε προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος ως τη Δευτέρα (23/11).

Η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE ανέβαλε την εκδίκαση της  υπόθεσης της  ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (αγώνας της 2-11-2015 με ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ) για την Παρασκευή  27-11-2015 και ώρα 10:30».

Last modified onΠέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep