«Υπερήφανος για τα παιδιά»

Οι υπηρεσιακοί τεχνικοί του Αγροτικού έκαναν λόγο για θαυμαστή πειθαρχία στο ματς με τον Εργοτέλη.

Κώστας Γεωργιάδης και Γιώργος Τσουκαλίδης καθοδήγησαν τον Αγροτικό Αστέρα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Αμφότεροι είχαν στη διάθεσή τους μόλις μία εβδομάδα για να ανατρέψουν το κλίμα και τα κατάφεραν. «Είχαμε ανάγκη του βαθμούς, αλλά περισσότερο είχαμε ανάγκη να επιστρέψουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία στην ομάδα. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έπαιξαν με ψυχή και δύναμη» δήλωσε ο Κώστας Γεωργιάδης.

Ο συνάδελφός του, Γιώργος Τσουκαλίδης, τόνισε: «Οι παίκτες έδειξαν συνέπεια και θαυμαστή πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο. Είχαμε όλη την εβδομάδα απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά ότι θα πετύχουν το μεγάλο αποτέλεσμα και μας δικαίωσαν».

Ο νέος τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Γκόραν Στεβάνοβιτς, παρακολούθησε με αγωνία το παιχνίδι από την εξέδρα και μετά το σφύριγμα της λήξης έσπευσε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί ποδοσφαιριστές και προπονητές. «Είδα πολλά χαρίσματα στη σημερινή εμφάνιση της ομάδας, ψυχικά και ποιοτικά. Μπράβο στους δύο νεαρούς προπονητές, το Γιώργο και τον Κώστα, οι οποίοι σήκωσαν το βάρος σε μία δύσκολη στιγμή. Από αύριο δουλειά με εμπιστοσύνη σε όλους και φυσικά αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρη καθηκόντα από αύριο.

Last modified onΚυριακή, 29 Νοέμβριος 2015 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep