Ποντάρει σε Γκατσέσα

Τα κομμάτια τους μαζεύουν στον Παναιγιάλειο μετά την ήττα (3-1) από τη Λαμία.

Πολλά είναι τα παράπονα του Παναιγιαλείου από τη διαιτησία του αγώνα με τη Λαμία. Οι «μελανόλευκοι» έκαναν λόγο για τρία πέναλτι που δεν έδωσε ο Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), ενώ όπως τόνιζαν την ίδια άποψη εξέφρασε και ο παρατηρητής διαιτησίας. Το μόνο, βέβαια, που μπορούν να κάνουν στη «μαύρη θύελλα» είναι να στραφούν στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής (21/02) με την ΑΕΛ και να διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο μπορούν.

Ο τεχνικός, Χρήστος Παρασκευόπουλος κράτησε την απόδοση της ομάδας του μετά το 0-2, ενώ έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος και από το αγωνιστικό πρόσωπο του Νίκολα Γκατσέσα, ο οποίος όταν ανέβει από πλευράς φυσικής κατάστασης θα δώσει λύσεις στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά προέκυψε και πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, ο Μπουρλάκης δέχτηκε χτύπημα στην ποδοκνημική και έχει υποστεί βαριά κάκωση. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (15/02), οπότε οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο γήπεδο. Την Κυριακή (14/02) δόθηκε ρεπό, όμως ο Γκατσέσα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (15/02) αναμένεται να αφιχθεί στο Αίγιο και ο νεοαποκτηθείς, Άντι Ρένια.

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep