«Νίκη παραμονής»

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος ανέφερε ότι ο Παναιγιάλειος έμεινε στη Football League με το 2-1 απέναντι στην Καλλιθέα.

Ο Παναιγιάλειος νίκησε 2-1 στο Ελ Πάσο την Καλλιθέα και ο προπονητής του Χρήστος Παρασκευόπουλος μίλησε για παραμονή. Στη συνέντευξη Τύπου στην οποία έδωσε το «παρών» το flnews ανέφερε:

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον Βασίλη Κατσίβελο. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ήταν μια σημαντική προσωπικότητα στην οικογένεια του Παναιγάλειου. Για τον αγώνα, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει κατά την άποψή μου το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη.

Είναι μια ομάδα που όπως και εμείς ξέρει να χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Ήμασταν μετά το 20' καλοί, ελέγχαμε το ματς και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους είχαμε 2-3 ευκαιρίες για να κλειδώσουμε τη νίκη. Από το 65' και μετά περάσαμε δύσκολες στιγμές γιατί η Καλλιθέα μείωσε και πίεσε. Βλέπουμε τα προβλήματα που εμείς έχουμε, αλλά αυτή η νίκη ήταν η εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία».

Στην κάμερα του ΟΤΕ ο Παρασκευόπουλος είπε:
«Κάναμε καλή εμφάνιση. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερη. Ανταποκριθήκαμε ιδιαίτερα από το μισό του πρώτου μέρος ώς και το 70'. Κάναμε ευκαιρίες, παίξαμε κάθετο, είχαμε καλό passing game και σε αυτό, βέβαια, βοήθησε ο πολύ καλός αγωνιστικός χώρος. Πήραμε μία αγχώδη νίκη, γιατί πιεστήκαμε. Σημασία έχει ότι απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, την οποία θεωρώ από τις τρεις καλύτερες της Football League, κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και κλειδώσαμε την παραμονή μας».

Για το κίνητρο που δίνει στους παίκτες:
«Ξέρουν τα παιδιά ότι μένουν δύο μήνες για το τέλος του πρωταθλήματος και τα οικονομικά είναι αυτά που είναι. Παίζουν για την ομάδα, για το σύμβολο της ομάδας, το αγαπούν, αυτό που λέμε εμείς στα αποδυτήρια «μαύρη». Αγωνίζονται για τους εαυτούς τους και για ένα καλύτερο συμβόλαιο του χρόνου».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπουρλάκης ανέφερε:

«Ως ποδοσφαιριστές αφιερώσαμε τα γκολ στον Λεωνίδα Κουτσούκη της Ζακύνθου. Αυτό για να του δώσουμε δύναμη για να παλέψει να μείνει στη ζωή. Ο Παναιγιάλειος έχασε έναν άνθρωπο που αγαπούσε την ομάδα, μια σημαντική προσωπικότητα. Όσο για το ματς, είναι από τις εβδομάδες που περιμένεις πώς και πώς για να αγωνιστείς, διότι το γήπεδο της Καλλιθέας είναι πάρα πολύ καλό».

Last modified onΔευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep