Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντελίδης: «Προσοχή και συγκέντρωση»

Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με την Παναχαϊκή σύμφωνα με τον προπονητή του Πανθρακικού, Σάββα Παντελίδη.

Ανάλυση λαθών του αγώνα με τον Πλατανιά και ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου, δηλαδή της Παναχαϊκής περιελάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής (16/03) στον Πανθρακικό. Ο τεχνικός, Σάββας Παντελίδης δεν έκρυψε ότι ο αγώνας της Κυριακής (18/03) είναι ο πιο δύσκολος από όλους όσους έχουν δώσει οι Ακρίτες φέτος.

Χαρακτηριστικά, ο Παντελίδης είπε στους παίκτες του: «Είναι το πιο δύσκολο από όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει εντός έδρας. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή, σοβαρότητα και συγκέντρωση για να πετύχουμε τον στόχο που είναι η νίκη. Η Παναχαϊκή έχει ανοδική πορεία, έχει δεχτεί ένα γκολ στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια και έχει πάρει αποτελέσματα από ομάδες που βρίσκονται ψηλά, όπως είναι ο Πλατανιάς και η Βέροια. Δεν χάνει εύκολα και για τον λόγο αυτό πρέπει να δείξουμε ανάλογη σοβαρότητα».

Βέβαιοι απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Μπαλού (θα εκτίσει τη 2η από τις 3 αγωνιστικές της τιμωρίας του) και ο Σουλτανίδης που ταλαιπωρείται από τράβηγμα. Εξέτισε ο Μουνάφο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χρήστου. Αντίθετα, πιθανότητες έχει ο Στάθης. Ο Λιαπάκης αντικαταστάθηκε λόγω κραμπών, οπότε θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Μάρτιος 2012 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep