Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μια ομάδα, μια πόλη»

Η νέα διοίκηση του Βύζαντα θέλει να βγάλει όλη τη δυναμική που έχει η κοινωνία των Μεγάρων και να δημιουργήσει ένα σύλλογο που θα εκπροσωπεί κάθε κάτοικο της πόλης.

Υπήρξαν διάφοροι άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα. Τώρα αυτό τελείωσε και θέλω να πω ότι αυτό πρέπει να κλείσει. Πλέον η ομάδα έχει την διοίκηση της και δεν χρειάζεται παρεμβάσεις από τρίτους. Αν θέλουν το καλό του συλλόγου θα πρέπει να μείνουν μακριά. Κώστας Κοσσυβάκης

Ο πρόεδρος της ομάδας των Μεγάρων Κώστας Κοσσυβάκης μίλησε στην παρουσίαση του νέου προπονητή για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στους πρώτους μήνες της και τους στόχους που έχει θέσει για τη συνέχεια.
«Η ομάδα πρέπει να λειτουργήσει με άξονα την δυναμική των Μεγάρων. Οι 40.000 κάτοικοι είναι η δύναμη της και όσα χρήματα και αν βάλει κάποιος δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα αν δεν υπάρχει η στήριξη και το αγκάλιασμα της κοινωνίας».
Ποια ήταν η εικόνα της ομάδας όταν την πήρατε στα χέρια σας;
«Απορώ πως λειτουργούσε αυτή η ομάδα μέχρι τώρα. Υπήρχαν διάφοροι τομείς που δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Από την κατάσταση των αποδυτηρίων που ήθελαν ανακαίνιση μέχρι και τα γραφεία για τις υπηρεσίες της διοίκησης».

Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Τα εισιτήρια είναι στα 10 και 5 ευρώ, ενώ για τους ανέργους και τα παιδιά μέχρι 16 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια λέσχη φίλων που θα έχει ενεργή συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα


Χρειάζεστε την τοπική κοινωνία;
«Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Τα εισιτήρια είναι στα 10 και 5 ευρώ, ενώ για τους ανέργους και τα παιδιά μέχρι 16 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Στα σχέδια μας είναι να επισκεφθούν οι ποδοσφαιριστές σχολεία για να μοιράσουν προσκλήσεις. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια λέσχη φίλων που θα έχει ενεργή συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα».
Οι στόχοι σας για τη συνέχεια;   
«Στόχος είναι αυτή τη σεζόν να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και στη συνέχεια να κάνουμε τα σχέδια μας για την επόμενη μέρα που έχει διάρκεια πέντε ετών. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά το βλέμμα μας φτάνει μακριά. Με οργάνωση και δουλειά κανένας στόχος δεν είναι αδύνατος, ακόμη και η Super League.  

Το πλάνο συνεργασίας είναι για έξι μήνες και μετά το τέλος τους για συμφωνία πέντε χρόνων. Αυτό βέβαια εξαρτάται τόσο από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, όσο και από εμάς. Μετά τους έξι μήνες μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση που έχει βρει στην ομάδα.


Με την πρόσληψη του νέου προπονητή ποιες είναι οι προσδοκίες;
«Το πλάνο συνεργασίας που υπάρχει με τον νέο προπονητή είναι για έξι μήνες και μετά το τέλος τους για συμφωνία πέντε χρόνων. Αυτό βέβαια εξαρτάται τόσο από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, όσο και από εμάς. Μετά τους έξι μήνες μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση που έχει βρει στην ομάδα και τις συνθήκες και να μην θέλει να συνεχίσει».
Η οργάνωση ξεκινά από το τεχνικό επιτελείο;
«Από την αρχή που ήρθαμε θελήσαμε να οργανώσουμε την ομάδα σε επαγγελματικά πλαίσια και να προχωρήσουμε με τον τρόπο που αρμόζει τόσο στην ομάδα, όσο και στην κατηγορία. Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν πάρα πολλά και από διαφορετικές πηγές. Εκτός από τα θέματα της ομάδας έπρεπε να λύσουμε και τις τριβές που υπήρχαν με ανθρώπους που πέρασαν όλο αυτό το διάστημα από διοικητικά πόστα και αγωνιστικά».
Θέλετε να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα;
«Από την αρχή της σεζόν υπήρξαν διάφοροι άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα. Τώρα αυτό τελείωσε και θέλω να πω ότι αυτό πρέπει να κλείσει. Πλέον η ομάδα έχει την διοίκηση της και δεν χρειάζεται παρεμβάσεις από τρίτους. Αν θέλουν το καλό του συλλόγου θα πρέπει να μείνουν μακριά».

Last modified onΠέμπτη, 22 Μάρτιος 2012 15:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep