«Πρώτα Βέροια, μετά Άρη»

Κοντά στην μεταγραφή του στη Βέροια είναι ο Τόνι Κάλβο, με την προοπτική να επιστρέψει στον Άρη

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άρη είναι ο Τόνι Κάλβο, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να τον προτρέπει να υπογράψει φέτος στη Βέροια και στη συνέχεια να μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ισπανός άσος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις συζητήσεις του με τον Καρυπίδη για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάλβο:

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Είμαι σε συζητήσεις με τη Βέροια και είμαι κοντά, όμως, για την ώρα δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες».

Για την προοπτική επιστροφής του στον Άρη: «Γιατί όχι; Όμως μετά τη Βέροια. Είναι περίπλοκο. Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο της Βέροιας να πάω εκεί και όχι στον Άρη. Ο Καρυπίδης μου είπε "έλα για ένα χρόνο στη Βέροια και μετά τον επόμενο χρόνο έρχεσαι στον Άρη"».

Για το τι θα κάνει: «Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στον Άρη. Ήμουν ευτυχισμένος και το σκέφτομαι πολύ. Είναι μια θετική προοπτική».

Για την πιθανότητα να έρθει από τώρα στον Άρη: «Ήταν από τις πρώτες μου ποδοσφαιρικές αγάπες ο Άρης. Για την ώρα στο μυαλό μου είναι η Βέροια. Γι’ αυτήν μίλησα και κάποια στιγμή αργότερα θα το δούμε κι αυτό».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep