Ζορό και Αθανασίου στα Χανιά

Ο Ζορό που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και ο Γρηγόρης Αθανασίου είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟ Χανιά. Ο Ζορό που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και ο Γρηγόρης Αθανασίου είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΟ Χανιά.

Νέο διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο ΑΟΧ Δυναμικά συνεχίζει τις συζητήσεις με παίκτες ο ΑΟ Χανιά, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν στη Football League.

Οι Χανιώτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Μάρκο Ζορό, αλλά και τον Γρηγόρη Αθανασίου, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του grandsport.gr. Ο 31χρονος αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι γνωστός από το πέρασμά του στον ΟΦΗ, ενώ έχει πλούσιο βιογραφικό. Μάλιστα, αναμένεται στα Χανιά την Πέμπτη (11/8) για τις τελικές συζητήσεις.

Ο Ζορό ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του καριέρα από την ιταλική Σαλερνιτάνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μεσίνα, Μπενφίκα, Βιτόρια Σετούμπαλ, Ανζέ. Στον ΟΦΗ έπαιξε τη 2013-2014, μετρώντας 27 συμμετοχές. Παράλληλα, έχει και 22 συμμετοχές με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού.

Την Πέμπτη αναμένεται να κλείσει και η υπόθεση του Γρηγόρη Αθανασίου, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Μελά. Ο έμπειρος γκολκίπερ αγωνίστηκε επτά χρόνια στον Εργοτέλη, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Αγία Νάπα στην Κύπρο. 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep