Ζέτος: «Δεν δικαιολογείται η έκταση του σκορ»

 

Η συνέντευξη Τύπου του βοηθού προπονητή του Θρασύβουλου.

Ο Δημήτρης Ζέτος είπε: «Ήρθαμε να παίξουμε εδώ γνωρίζοντας πως ο Πανθρακικός είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους παίχτες για τα δεδομένα της κατηγορίας. Έχουμε μια αρχή, προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να μην παραδοθούμε άνευ όρων. Έχουμε βέβαια διαφορετικούς στόχους σε σχέση με τον Πανθρακικό, που έδειξε και σήμερα πως διεκδικεί την άνοδο, τη στιγμή που εμείς παλεύουμε για την ανατροπή. Ο αντίπαλος είχε την κατοχή, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ και πιστέψαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Στη συνέχεια όμως ο Πανθρακικός και πάλι την κατοχή με το μέρος του και έκανε την ανατροπή, ωστόσο δε νομίζω πως δικαιολογείται η έκταση του σκορ. Εύχομαι ο Πανθρακικός να πετύχει τους στόχους του, το ίδιο κι εμείς».

 

 

Στέργιος Ψιανός (Θρασύβουλος): «Γνωρίσαμε την ήττα από δικά μας λάθη»
«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά από αδράνεια της άμυνας και δικά μας λάθη, δεχτήκαμε τα γκολ και τελικά γνωρίσαμε την ήττα. Καλή συνέχεια στον Πανθρακικό».

 

 

Σωτήρης Μασούρης (πρόεδρος Θρασύβουλου): «Ευχαριστώ από καρδιάς τους Θράκες και τον Πανθρακικό για την άψογη φιλοξενία»

 

Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη τύπου και θέλησε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Πανθρακικού για τη φιλοξενία: «Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Θράκες και την ΠΑΕ Πανθρακικός για την άψογη φιλοξενία. Αυτό το πράγμα έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας. Είναι ουσιαστικά μια έκφραση πολιτισμού. Με σύσσωμη την πνευματική ηγεσία, τον κ. πρύτανη, τον κ. Σαββάκη, απολαύσαμε μια εξαιρετική φιλοξενία. Από αυτό πρέπει οι Θράκες να αντλούν δύναμη και να εκφράσουν τον πολιτισμό τους. Η άρτια κατάσταση των υποδομών, η άρτια οργάνωση της ομάδας, επιβάλλει καλύτερα πράγματα στο μέλλον για τον Πανθρακικό. Όσο για τη δική μας ομάδα, βιώνουμε ένα «γολγοθά», τη δική μας Μεγάλη Εβδομάδα νωρίτερα από τα καθιερωμένα. Ξεπεράσαμε κάποια προβλήματα και προσπαθούμε να συνεχίσουμε να αποτελούμε μια ομάδα που εκφράζει και πολιτισμό. Καλή ανάσταση σε όλους».

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάρτιος 2012 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep