Στη λίστα ο Ποτουρίδης

Ο Γιάννης Ποτουρίδης είναι μεταγραφικός στόχος του Άρη.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Άρης. Οι «κίτρινοι» δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο τον Στάθη Ταυλαρίδη και την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό, οπότε στράφηκαν σε άλλες λύσεις. Και ένα από τα ονόματα που φέρονται να εξετάζουν είναι αυτό του Γιάννη Ποτουρίδη.

Ο 24χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό έπειτα από δύο χρόνια στην Κομοτηνή. Με τους Ακρίτες έπαιξε σε 57 ματς πρωταθλήματος και 5 Κυπέλλου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νοβάρα, Πλατανιά και Ολυμπιακό.

Το πρωί του Σαββάτου (20/08) ο Νίκος Αναστόπουλος συνέχισε την προετοιμασία, με τον Νίκο Τσουμάνη να μένει εκτός λόγω ίωσης. Την Κυριακή (21/08), 19:15) θα γίνει το πρώτο φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στην Κέρκυρα. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια της αυριανής φιλικής αναμέτρησης κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3 και 10 ευρώ στις Θύρες 2 και 7 (η Θύρα 9 θα παραμείνει κλειστή) και θα διατίθενται αύριο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης, από τις 12:00 έως τις 17:30 (παράλληλα θα γίνονται και προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου) και από τις 17:00 από το εκδοτήριο του γηπέδου επί της οδού Παπαναστασίου. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διευκρινίζει ότι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας».

Last modified onΣάββατο, 20 Αύγουστος 2016 14:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep